Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου της Ροδίτσας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2014 20:47 Καταγγελία για απαράδεκτη συμπεριφορά του προέδρου της Ροδίτσας

Από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Ροδίτσας...

Ο σύλλογος καταγγέλει δημόσια την απαράδεκτη στάση και συμπεριφορά του Προέδρου του Δ.Δ Ροδίσας κ. Τσεκούρα απέναντι στο Σύλλογο.

 Συγκεκριμένα ο Σύλλογος εδώ και 3 χρόνια πραγματοποιεί την χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παδιά στην κεντρική πλατεία της Ροδίτσας. Η γιορτή περιλαμβάνει το στολισμό του δέντρου (το οποίο προμηθεύεται ο σύλλογος) από τα παιδιά, το άναμμα του δέντρου, το μοίρασμα των δώρων του συλλόγου στα παιδιά και μια φιλανθρωπική αγορά (κατασκευές και προσφορές από γονείς – μέλη καθώς και απο φίλους του συλλόγου), προκειμένου να συγκεντρωθούν κάποια χρήματα, με τα οποία βοηθούνται οικονομικά ασθενής οικογένειες.

 Παρόλο που ο σύλλογος ακολουθεί όλες τις νόμιμες διαδικασίες (παραχωρητήριο χώρου από τον δήμο, απαλλαγή ΦΠΑ απο την εφορία.....), ο κ.Τσεκούρας προσπαθεί με κάθε τρόπο ναμην πραγματοποιηθεί μια τέτοιου είδους εκδήλωση καθάρα για προσωπικούς και εγωιστικούς λόγους. Δεν μπορούμε να πάρουμε ρεύμα από τον κοινοτικό χώρο και όταν κατόπιν αιτήματος μας προς τον δήμο για ηλεκτροδότηση και φωταγώγηση του χώρου, η αρμόδια υπηρεσία ανταποκρίθηκε, ο κ. Τσεκούρας τους έδιωξε!!!!

 Βέβαια τέτοιου είδους αντιδράσεις από τον συγκεκριμένο κύριο είναι απολύτως φυσιολογικές, εφόσον δεν έχει καμία επαφή με την παιδεία, τον πολιτισμό και πάνω από όλα με την βοήθεια και προσφορά προς το κοινωνικό σύνολο.Σημαία του είναι η εξυπηρέτηση προσωπικών και μεμονωμένων ιδιωτικών συμφερόντων!! ΝΤΡΟΠΗ!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ
ΡΟΔΙΤΣΑΣ
Προσαρμοσμένη αναζήτηση