Λαμία: Πέφτει κόσμος καθημερινά στον πεζόδρομο - Πρέπει να το δει άμεσα η νέα δημοτική αρχή

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 05 Οκτωβρίου 2014 18:09 Λαμία: Πέφτει κόσμος καθημερινά στον πεζόδρομο - Πρέπει να το δει άμεσα η νέα δημοτική αρχή

Οι φωτογραφίες που βλέπετε είναι από τον πεζόδρομο της οδού Καλύβα Μπακογιάννη στη Λαμία, το στενάκι που είναι και το κενοτάφιο του Αθ. Διάκου, δίπλα στην πλατεία Λαού.

Όπως καταγγέλλουν οι επαγγελματίες τα πλακάκια είναι χαλασμένα εδώ και πάρα πολύ καιρό και κανείς δεν ενδιαφέρεται να τα φτιάξει. Καθημερινά συμβαίνουν ατυχήματα. Τώρα που έπιασαν και οι βροχές τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

«Από τότε που έσκαψαν για να βάλουν το καλώδιο με τις οπτικές ίνες, τα πλακάκια δεν τα τοποθέτησαν ξανά σωστά με αποτέλεσμα να έχουμε σοβαρό πρόβλημα. Φωνάζουμε πολύ καιρό τώρα άλλα κανείς δεν ακούει. Πολλές γυναίκες που φοράνε κυρίων τακούνια πέφτουν θύματα της κακοτεχνίας, αφού τα χαλασμένα πλακάκια αποτελούν παγίδα για τους διερχόμενους. Παρακαλούμε να έρθει άμεσα κάποιος υπεύθυνος από τη δημοτική αρχή να δει το πρόβλημα και να δώσει λύση...», είπε στο LamiaReport, ένας από τους επαγγελματίες.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com