Λακκούβες... Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά στα αυτοκίνητα?

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2017 08:31 Λακκούβες... Ποιος θα πληρώσει τη ζημιά στα αυτοκίνητα?

«Θα ήθελα κι εγώ σαν απλός πολίτης αυτού του τόπου να εκφράσω την αγανάκτησή μου και την οργή μου προς τις υπηρεσίες που είναι υπεύθυνες για το μαύρο χάλι πολλών δρόμων της ευρύτερης περιοχής της Λαμίας!

Παρόλο που είχα διαβάσει για τις λακκούβες που υπάρχουν σε πολλούς δρόμους και είχα αυξημένη την προσοχή μου σήμερα έπεσα κι εγώ θύμα ενός τέτοιου περιστατικού στην παλιά εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας στο ρεύμα για Λαμία κάνα 2 χιλιόμετρα πριν το χωριό Θερμοπύλες! Αποτέλεσμα αυτής της πτώσης σε μια νερολακκούβα όχι πολύ μεγάλη άλλα με αρκετό βάθος ήταν να καταστρέψω 2 λάστιχα του αυτοκινήτου μου να στραβώσει 1 ζάντα, πράγμα που με εξανάγκασε να καλέσω και βουλκανιζατέρ για να μπορέσω να επιστρέψω σπίτι μου.

Το συνολικό κόστος της ζημιάς είναι όσο ένα 15ημερο του μισθού μου (500 ευρώ). Το ωραίο της ιστορίας είναι ότι μετά ακριβώς από μένα στην ίδια λακκούβα έπεσε κι ένα περιπολικό κι απ' ότι πρόλαβα να δω είχε σκασμένο λάστιχο κι αυτό. Τι πρέπει να κάνω εγώ σαν πολίτης αυτού του τόπου......να αρχίζω να φωνάζω, να βρίζω, να τους αρχίσω στις κλωτσιές, να τους κυνηγήσω ....για να πάρω τί? Ξέρουμε όλοι τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις.......αν μπλέξεις στο δαίδαλο των υπηρεσιών και της γραφειοκρατίας......!!!! Δεν υπάρχει που δεν υπάρχει σοβαρό ελληνικό κράτος τουλάχιστον φροντίστε για τα αυτονόητα. Πόσο κοστίζει να φτιάξουν όλες αυτές τις λακκούβες πού κάθε μέρα καταστρέφουν τα αυτοκίνητα μας? Δεν θα αργήσει να γίνει το κακό με κάποιο σοβαρό τροχαίο λόγω της επικινδυνότητας των δρόμων αυτών!!!! Εμένα ποιος θα μου δώσει το 15μερο (500 ευρώ) για να ανταπεξέλθω στις ανάγκες της οικογένειάς μου? Με ρωτάει κανείς πώς θα τα βγάλω πέρα τις επόμενες 15 μέρες ?»

Ενας αγανακτισμένος φορολογούμενος πολίτης

Διαβάστε επίσης:

Λακκούβες "παγίδες" στους παραδρόμους έξω από τη Λαμία (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Προσαρμοσμένη αναζήτηση