Λαμία: Απαράδεκτη και επικίνδυνη παιδική χαρά γεμάτη σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015 08:10 Λαμία: Απαράδεκτη και επικίνδυνη παιδική χαρά γεμάτη σκουπίδια (ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ)

Αφορμή για το ρεπορτάζ στάθηκε η παρακάτω καταγγελία, που στάλθηκε από γονιό στο LamiaReport το βράδυ της Κυριακής.

«Πήρα το θάρρος να σας γράψω μετά την απογευματινή βόλτα με την 7χρονη κόρη μου στο ψυχαγωγικό πάρκο της Αγ. Βαρβάρας στη Λαμία. Η εικόνα που αντικρίσαμε ήταν εντελώς αποθαρρυντική και ελεεινή. Σκουπίδια παντού και κατεστραμμένα σχεδόν όλα. Δυστυχώς όμως το πρόβλημα με την καθαριότητα κατά τη γνώμη μου επεκτείνεται και σε όλη την πόλη. Νομίζω πως η τωρινή αρχή έχει χάσει το "παιχνίδι" με την καθαριότητα. Ίσως πρέπει να το δει πιο σοβαρά. Βέβαια σαν δικαιολογία θα φέρουν πως ήταν Κυριακή απόγευμα....... ε και; Οι πόλεις είναι καθαρές μόνο Δ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ.; Μα Σαββατοκύριακο είναι που όλοι βγαίνουν για τον περίπατό τους. Δε θέλουμε καθαρή πόλη; Βέβαια ευθύνες βαρύνουν και όλους εμάς. Ας είμαστε όλοι πιο προσεκτικοί για δικό μας καλό και για της πόλης μας. Αν φυσικά αγαπάμε τον τόπο όπου μεγαλώνουμε τα παιδιά μας και διαμένουμε».

Σας ευχαριστώ πολύ.

Το πρωί της Δευτέρας επισκεφθήκαμε το χώρο και πράγματι η κατάσταση είναι απαράδεκτη. Πέρα από τα σκουπίδια, υπάρχει κίνδυνος να τραυματιστεί και κάποιο από τα παιδιά, που θα πάνε να παίξουν στην υποτιθέμενη παιδική χαρά.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες:

Προσαρμοσμένη αναζήτηση