Τελικά είναι πεζόδρομος η Ρήγα Φεραίου στη Λαμία;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017 08:35 Τελικά είναι πεζόδρομος η Ρήγα Φεραίου στη Λαμία;

Ελέγχει κάνεις τα αυτοκίνητα που μπαινοβγαίνουν στην Λέσχη, τα οποία αναγκαστικά παίρνουν από τον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου; Κατ΄ αρχήν πόσα από αυτά έχουν άδεια και από ποια σημεία πρέπει να διέρχονται.

Υπάρχουν πολλές καταγγελίες ότι ο καθένας κάνει ότι θέλει. Κάποιοι βγαίνουν από τη Λέσχη και πάνε αριστερά διασχίζοντας ολόκληρη τη Ρήγα Φεραίου μέχρι την πλατεία Πάρκου ή μέσα από τον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή.

Άλλοι μπαίνουν από την οδό Διάκου στην Ροζάκη Αγγελή και όχι από την πλατεία Ελευθερίας στην Ρήγα Φεραίου. Υπάρχουν βέβαια και αυτοί που δεν πάνε ούτε καν στη Λέσχη, αλλά απλά έτσι γουστάρουν να περάσουν μέσα από τον πεζόδρομο με το μηχανάκι ή το αυτοκίνητο.

Δείτε τι μας κατήγγειλε μια μητέρα που πήγε να πιει τον καφέ της με το μωρό της στον "πεζόδρομο" της Ρήγα Φεραίου:

«Είμαι καθισμένη στην οδό Ρήγα Φεραίου και έχω δει τα απίστευτα. Έχουμε το μωρό στο καρότσι νομίζοντας ότι είμαστε ασφαλείς, όταν ξαφνικά μια κυρία, που ήθελε να παρκάρει στο πάρκινγκ μέσα στη στρατιωτική Λέσχη, κατέβηκε από την οδό Διάκου στον πεζόδρομο της Ροζάκη Αγγελή και έστριψε αριστερά στην καφετέρια "schets" για να πάει στο πάρκινγκ.

Ευτυχώς με το σύζυγό μου αντιδράσαμε άμεσα και τραβήξαμε το καρότσι σηκώνοντας το στον αέρα για να μην το χτυπήσει το αυτοκίνητο. Όταν της έκανα νόημα με το χέρι που πάει μου είπε ότι έχει δικαίωμα, ότι νάναι και νευρίασε κιόλας, ... αλλά γενικά οι πεζοί με τα μωρά τους τα καρότσια ακόμη και μεις σαν ενήλικες δεν ξέρεις από που θα σου ρθει.... ο καθένας μπαίνει οπότε του κατέβει όπως και τα μηχανάκια ντελίβερι.. Ας κάνουν κάτι επιτέλους οι υπεύθυνοι δεν είναι κατάσταση αυτή...»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση