Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Λαμία: Πρέπει να γίνει κάποιο δυστύχημα;

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017 10:25 Λαμία: Πρέπει να γίνει κάποιο δυστύχημα;

«Προς τον Δήμο και την Τροχαία Λαμίας.

Οδός Πηλίου και ειδικά το κομμάτι από την Xαλκομάτας μέχρι την Κραββαρίτου, καθώς επίσης και στην οδό Χαλκομάτας και το κομμάτι από την Πηλίου μέχρι την Πλαταιών.

Στην οδό Πηλίου και ενώ υπάρχουν απαγορευτικές πινακίδες για στάθμευση φορτηγών και λεωφορείων το συγκεκριμένο κομμάτι ειδικά, αλλά και η υπόλοιπη οδός μέχρι την Αμφικτυόνων έχει γίνει μόνιμο parking φορτηγών, λεωφορείων και πάσης φύσεων τέτοιων οχημάτων.

Στο οικόπεδο που υπάρχει στην γωνία Χαλκομάτας και Πηλίου κάποιοι "κύριοι" κάνοντας χωματουργικές εργασίες καταστρέψανε την πινακίδα χωρίς φυσικά να φροντίσουν να αντικατασταθεί, έχει μείνει μόνο ο στύλος μισοκατεστραμμένος όπως δείχνει και η φωτογραφία.

Επί της Χαλκομάτας υπάρχει πινακίδα μόνο από την μία πλευρά και δεν έχει φροντίσει κανένας να βάλει πινακίδα και από την άλλη.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που κινείται επί της Πηλίου αναγκάζεται να βγεί μέσα στην διασταύρωση για να ελέγξει τον δρόμο από αριστερά γιατί επί μονίμου βάσεως θα υπάρχουν φορτηγά ή λεωφορεία παρκαρισμένα.

Πεζοδρόμια δεν υπάρχουν ούτε από την μία ούτε από την άλλη πλευρά και οι πεζοί αναγκάζονται να περπατάνε στην μέση του δρόμου για να παρακάμψουν τα φορτηγά και τα λεωφορεία.

Κύριοι του Δήμου και της Τροχαίας τι ακριβώς περιμένετε;;; να σκοτωθεί κάποιος πεζός ή να γίνει κάποιο δυστύχημα για να φροντίσετε για τις πινακίδες και τους ασυνείδητους "επαγγελματίες" οδηγούς που παρκάρουν εκεί;;

Το συγκεκριμένο φορτηγό επί της Πηλίου έχει στο ίδιο σημείο μια εβδομάδα, έγινε καταγγελία στην τροχαία την Παρασκευή, του έχει κοπεί κλήση, δεν το απομάκρυνε, ειδοποιήθηκε πάλι η τροχαία και εξακολουθεί σήμερα Δευτέρα να βρίσκεται ακόμη εκεί.

Η τροχαία δεν μπορεί από την πινακίδα να βρει και να ειδοποιήσει τον ασυνείδητο "επαγγελματία" να το απομακρύνει;;

Οι πινακίδες του γιατί είναι ακόμη στην θέση τους;; Ωραία αστυνόμευση έχουμε, να την χαιρόμαστε, αλλά το θέμα δεν θα μείνει μόνο στην καταγγελία.

Δεν μπορεί μερικοί ασυνείδητοι και η ολιγωρία του Δήμου και της τροχαίας να βάζουν κάθε μέρα σε κίνδυνο οδηγούς και πεζούς που διέρχονται καθημερινά από το συγκεκριμένο σημείο». 

Αναγνώστης