Τι θα γίνει με τις επιθέσεις σκύλων

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017 14:05 Τι θα γίνει με τις επιθέσεις σκύλων

Πολλές είναι οι καταγγελίες που φθάνουν στο LamiaReport για τις επιθέσεις σκύλων σε διάφορες περιοχές.

Εκτός των τριών επιθέσεων, που έγιναν το απόγευμα της Τετάρτης στη Νέα Άμπλιανη από δεσποζόμενο σκύλο, ο ιδιοκτήτης του οποίου συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αυτόφωρο, υπάρχουν και άλλα κρούσματα.

Χθες το απόγευμα στη Νέα Άμπλιανης επίσης υπήρξε και άλλο περιστατικό. Όπως καταγγέλλει συμπολίτης μας ένας μεγαλόσωμος σκύλος, με κίτρινο λουρί στο λαιμό, επιτέθηκε στην κόρη του στη συμβολή των οδών Αθηνών και Σαρή.

Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή για καλή της τύχη βρέθηκαν εκεί δυο περαστικοί οι οποίοι έδιωξαν το σκυλί και έτσι γλίτωσε το κοριτσάκι το οποίο βέβαια σοκαρίστηκε.«Τι θα γίνει με τα σκυλιά που έχει γεμίσει όλη η Λαμία και δεν μπορούμε να κινηθούμε ελεύθερα ούτε την ημέρα, ούτε το βράδυ ή με το ποδήλατο, ούτε συζήτηση...», αναρωτιέται ο πατέρας.

Επίσης εδώ και καιρό υπάρχει πρόβλημα με αδέσποτα στην είσοδο του νοσοκομείου, που επίσης έχουν δημιουργήσει προβλήματα σε επισκέπτες και περίοικους, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην περιοχή των Γαλανέικων.

Τέλος στον Άγιο Λουκά και προς το Ισιαδάκι τη νύχτα κυρίως υπάρχουν πολλά αδέσποτα τα οποία κυκλοφορούν σαν αγέλη και είναι επικίνδυνα για πεζούς, ποδηλάτες και δικυκλιστές.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση