Λαμία: Άρχισαν τα όργανα και στο νέο κόμβο της Ξηριώτισσας

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017 17:31 Λαμία: Άρχισαν τα όργανα και στο νέο κόμβο της Ξηριώτισσας

Αυτή η ιστορία με τις κάθε λογής αφίσες μέσα στην πόλη πρέπει να τελειώνει. Πρέπει επιτέλους να γίνουμε μια πόλη που να είναι αξιοπρεπής και όσοι δεν τη σέβονται να τιμωρούνται όπως ο νόμος προβλέπει, γιατί διαφορετικά κάποιοι δεν βάζουν μυαλό.

Μόλις δόθηκε ο νέος κόμβος της Ξηριώτισσας στην κυκλοφορία και κάποιοι φρόντισαν να ξεκινήσουν την αφισοκόλληση για τα πανηγύρια.

Τελικά είμαστε πραγματικά για τα πανηγύρια. Μόλις γίνει κάτι καλό στην πόλη μας να περνάμε να το καμαρώνουμε, ντόπιοι και επισκέπτες, κάποιοι τρέχουν να δείξουν τον "πολιτισμό" μας.

Και για να μην παρεξηγηθώ. Φυσικά και είναι πολιτισμός η παραδοσιακή μουσική και το κλαρίνο. Όχι όμως και αυτό που συμβαίνει με τις αφίσες στις κολόνες και όπου αλλού βρουν οι επιτήδειοι.

Ας φτιάξει ο δήμος συγκεκριμενα σημεία - stand , που θα μπορούν να βάλουν τις αφίσες τους και ας βρουν και άλλους τρόπους να διαφημίσουν τις εκδηλώσεις τους.

Επιτέλους ας εφαρμοστεί ο νόμος και ας πέσουν πρόστιμα τα οποία θα ανακοινωθούν από το Δήμο για να συνετιστούν και οι επόμενοι. Δυστυχώς μόνο έτσι καταλαβαίνουμε

Οι φωτογραφίες που τράβηξα το Σαββατοκύριακο είναι ο αδιάψευστος μάρτυρας ότι τα "όργανα" άρχισαν και στο νέο κόμβο της Ξηριώτισσας.  Ντραπείτε μαζί μας....

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση