Σκουπίδια και αδέσποτα στην οδό Αμφικτυόνων στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017 18:02 Σκουπίδια και αδέσποτα στην οδό Αμφικτυόνων στη Λαμία

«Καλημέρα σας, διαμένω μόνιμα στο Δήμο Λαμιέων και συγκεκριμένα επί της οδού Αμφικτυόνων ακριβώς κάτω από τη διασταύρωση της οδού Καβάφη.

Θέλω να καταγγείλω την υπηρεσία του Δήμου Λαμιέων για αδιαφορία και δυσμενή αντιμετώπιση στο θέμα της συλλογής απορριμάτων στην περιοχή μας.

Οι κάδοι που έχουν τοποθετήσει είναι ανεπαρκείς για να υποστηρίξουν τον πληθυσμό της περιοχής, με αποτέλεσμα να γεμίζουν και τα σκουπίδια να τοθετούνται απ΄έξω.

Τα αδέσποτα σκυλιά -που είναι πλέον μάστιγα στην περιοχή μας -να σκίζουν τις σακούλες για να βρουν φαγητό, και με το παραμικρό φύσηγμα του αέρα οι αυλές μας να γίνονται σκουπιδότοποι!

Καθημερινά μαζεύουμε σακούλες με σκουπίδια μπροστά από τα σπίτια μας και πλένουμε με απολυμαντικά τις αυλές και τα πεζοδρόμια  μας καθώς μετατρέπονται σε πηγές μικροβίων και τα σπίτια μας μοιάζουν χωματερές!

Εδώ και τουλάχιστον 5 ημέρες δεν έχει περάσει απορριμματοφόρο του Δήμου να μαζέψει τα σκουπίδια στην οδό Αφικτυόνων, επισυνάπτω δύο φωτογραφίες σημερινές στις 07:00 π.μ προς απόδειξη.

Κάλεσα στην υπηρεσία καθαριότητας(2231023309) και μου είπαν πως γνωρίζουν το πρόβλημα αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι καθώς έχουν απολυθεί 50 άτομα.

Με παρέπεμψαν στο γραφείο συντονισμού καθαριότητας στο (2231048108) αλλά στις 08:15 σήμερα δεν το σήκωνε κανείς.Αλήθεια τι ωράριο εργασίας έχουν;

Οι ίδιοι όμως φροντίζουν όμως το κέντρο της Λαμίας να είναι καθαρό ενόψει υποδοχής πολιτικών προσώπων, αλλά για τους φορολογούμενους δημότες αδιαφορούν.

Τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε που πάνε;


Ένα δεύτερο θέμα είναι μανιασμένα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρίζουν σκορπώντας τον τρόμο σε όσους διέρχονται πεζοί ή με δίκυκλα την οδό Αμφικτυόνων.

Τα σκυλιά έχουν επιτεθεί τόσο σε μένα ( μπορώ να σας δώσω τα πλήρη στοιχεία μου εφόσον κριθεί απαραίτητο) όσο και σε φίλη της κόρης μου, αλλά και πολλούς άλλους περαστικούς και παιδιά που βγαίνουν βόλτα να παίξουν με τα ποδήλατα ή πεζά.

Δεν μπορούμε να βγούμε από τα σπίτια μας και να περπατήσουμε με ασφάλεια στους κοινόχρηστους δρόμους της πόλης μας.

Φροντίστε να κάνετε κάτι!! Καλέστε τη φιλοζωική, κάντε ειδικούς χώρους για να προφυλάξετε τα ζώα, αλλά κάντε κάτι επιτέλους και για τους πολίτες.

Θέλω να απευθυνθώ μέσω εσάς στη διεύθυνση του Δήμου Λαμιέων  και συγκεκριμένα στον υπεύθυνο Αντιδήμαρχο ζητώντας τα εξής:

1) Να τοποθετηθούν επιπλέον κάδοι  τόσο σκουπιδιών όσο και ανακύκλωσης σε όλο το τμήμα της οδού Αμφικτυονων μέχρι και κάτω από τον ποδηλατόδρομο.
2) Να φροντίσει στην καθημερινή τακτική αποκομιδή σκουπιδιών.
3) Να φροντίσει στην συλλογή των αδέσποτων σκυλιών από την περιοχή μας καθώς είναι είναι θέμα ανωτέρας βίας η διασφάλιση των δημοτών.

Αναμένοντας τη δικαίωση του αιτήματός μου είμαι στη διάθεσή σας...»

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση