Καταγγελία για το παλιό νεοκλασικό στην πλατεία Πάρκου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2017 08:03 Καταγγελία για το παλιό νεοκλασικό στην πλατεία Πάρκου

Πληθαίνουν τα τηλεφωνήματα αναγνωστών μας με αναφορές - καταγγελίες στην επικινδυνότητα του νεοκλασικού κτιρίου που βρίσκεται στην πλατεία Πάρκου δίπλα στο κτίριο που στεγάζεται η Τράπεζα Αττικής.

Το κομμάτι που έχει η Τράπεζα είναι πλήρως ανακαινισμένο και ασφαλές, το άλλο όμως; Όπως υποστήριζε αναγνώστης μας που ισχυρίστηκε ότι έχει ειδοποιήσει το Δήμο και την Αστυνομία, τα ακροκέραμα είναι πολύ επικίνδυνα και ήδη έχουν πέσει ορισμένα.

«Κάτω από το κτίριο υπάρχει στάση για το αστικό. Χιλιάδες κόσμου και φυσικά παιδιά περνούν ή στέκονται από κάτω. Τα ακροκέραμo είναι ετοιμόρροπα, κάποια έχουν φύγει από τη θέση τους, ενώ τα κάγκελα και τα σίδερα από κάτω είναι επικίνδυνα. Κάτι πρέπει να γίνει πριν θρηνήσουμε θύματα», μας έλεγε με αγωνία.

Πραγματικά δε χρειάζεται να είσαι ειδικός για να διαπιστώσεις ότι πολλά σημεία του κτιρίου είναι επικίνδυνα.

Τα ακροκέραμα, δείγματα μιας άλλης εποχής, της νεοκλασικής, έχουν χάσει προ πολλού το διακοσμητικό τους ρόλο και πλέον φαντάζουν απειλητικά πάνω από τα κεφάλια μας.

Πιστεύουμε ότι θα ήταν φρόνιμο να γίνει μια αυτοψία από μηχανικό και με τη φροντίδα των ιδιοκτητών να απομακρυνθεί ότι επικίνδυνο για τους διερχόμενους.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση