Τι ζητά από τον Περιφερειάρχη ο Νίκος Δαβανέλλος

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Αυγούστου 2017 12:12 Τι ζητά από τον Περιφερειάρχη ο Νίκος Δαβανέλλος

Προς τον Κ. Μπακογγιάνη Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδος
Κύριε Περιφερειάρχη,

Πιστεύω πως σήμερα τον 21ο πρώτο αιώνα,δεν είναι δυνατόν  να  διαπράττονται τα ίδια ολέθρια λάθη της δεκαετίας του 60 που μετέτρεψαν τις πόλεις και τα χωριά από παράλια σε μεσόγεια – Στυλίδα, Καμ. Βούρλα κ.λ.π..Και τούτο γιατί ο δρόμος έπρεπε να διέρχεται μέσα από κατοικήσιμες περιοχές προς ικανοποίηση κάποιων εμπόρων και των βουλευτών,δηλαδή ένας τρόπος ικανοποίησης ιδιαίτερων συμφερόντων,άσχετα με την καταστροφή που αυτός ο δρόμος προξενούσε.

Σήμερα,όμως που γνωρίζουμε το τραγικό λάθος  ήταν αυτό,φοβάμαι  ότι το επαναλαμβάνουμε.Αναφέρομαι στο δρόμο ταχείας κυκλοφορίας που κατασκευάζεται  στα χωριά του Δομοκού  και ενώ τούτος παρακάμπτει τις κοινότητες Αγ.Στέφανο, Αγ.Γεώργιο κ.λ.π. δεν συμβαίνει το ίδιο με την κοινότητα της Κορομηλιάς. Διέρχεται μέσα από τις κατοικίες των κατοίκων.Πράγμα φοβερό και απαράδεκτο.Υπάρχει  χώρος διέλευσης του εν λόγω δρόμου  έξω από το χωριό μακριά από τις οικίες,το γήπεδο κ.λ.π.
     

Επειδή Κ. Περιφερειάρχη, γνωρίζω την ευαισθησία σας και τις λογικές σας αποφάσεις,την ανιδιοτέλεια σας, θα ήθελα, πρώτου διαπραχθεί αυτό το καταστροφικό λάθος-λάθος η κάποιος λόγος  χωρίς λογική-να επιληφθείτε  προσωπικά του θέματος.

Σκεφτείτε ότι περίπου 100 αυτοκίνητα νταλίκες φορτηγά να διέρχονται καταμεσής του χωριού!!Ελπίζω στην κατανόηση σας και στις άμεσες ενέργειες σας προς αποφυγήν μιας νεάς μακροχρόνιας καταστροφής σε ένα πανέμορφο χωριό.Η όποια καθυστέρηση ή αμέλεια θα έχει τραγικές επιπτώσεις στην υγεία και την ζωή των κατοίκων της προαναφερόμενης κοινότητας.

Με εκτίμηση,
Νίκος Ταξ. Δαβανέλλος
δάσκαλος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση