Λαμία: Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε μπροστά του...

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 08:07 Λαμία: Δεν πίστευε αυτό που έβλεπε μπροστά του... (φώτο αρχείου)

«Η εικόνα που είδα σήμερα το απόγευμα στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου, απέναντι από το σούπερ μάρκετ «Σκλαβενίτης» και το Ξενοδοχείο "Φθία", πραγματικά με ξεπερνά.

Μέσα στο δρόμο, μπροστά σε αρκετό κόσμο που βρισκόταν στο πάρκινγκ, περιπατητών αλλά και διερχόμενων οδηγών, ένας άνδρας Ρομά (ομολογώ ότι με το ζόρι δε γράφω την λέξη που θέλω να γράψω) έχει κατεβάσει τα παντελόνια και κάνει τη φυσική του ανάγκη. Το χοντρό και όχι το ψιλό, γιατί το κατούρημα σε κοινή θέα είναι συνηθισμένο φαινόμενο.  να μην θεωρήσετε σε κάποια περίπτωση φυσιολογική την εικόνα.

Χωρίς να ενδιαφέρεται διόλου σκουπίστηκε πέταξε και το χαρτί στο πεζοδρόμιο - φυσικά όχι από ευαισθησία για ανακύκλωση - και σηκώθηκε σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Ειλικρινά σοκαρίστηκα. Έχω δει κακές συμπεριφορές, αλλά υπάρχουν και κάποια όρια. Δεν έχει να κάνει ούτε με την αισθητική, ούτε με κάποια απέχθεια προς τη συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων. Σε όλους του τόνους οι ΡΟΜΑ πιστοποιούν ότι δεν θέλουν να ενταχθούν στην κοινωνία, να προσαρμοστούν στο ελάχιστο με το περιβάλλον που τους φιλοξενεί και όσο υπάρχει ελαστικότητα στο βωμό μην κατηγορηθείς για ρατσιστής η κατάσταση συνεχώς θα χειροτερεύει…»

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση