Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγώ ο Νεοέλληνας νο2!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 12:11 Εγώ ο Νεοέλληνας νο2!

Σε συνέχεια του από Σάββατο 5 Αυγ. 2017 άρθρου σας «Παραλία Γλύφας: Εγώ ο Νεοέλληνας» θα ήθελα να σας ενημερώσω  ότι την ίδια ημέρα βρέθηκα στην συγκεκριμένη παραλία και τα σχόλια  από  τους ιδιοκτήτες των «κλειδωμένων και όχι μόνον αντικειμένων» έδιναν και έπαιρναν.

Κάτι «κυρίες σαν αυτές που περιέγραφε στο επίμαχο άρθρο του ο Δικηγόρος από την Θες/νίκη Θάνος Καρατσόλης», έκαναν σχόλια του τύπου «έλα βγάλε μια φωτο τον κύριο με το τραπεζάκι που το έχει φέρει και έχει καταλάβει την παραλία» κλπ. Οι μαύρες καρέκλες της φωτο του άρθρου σας, έφυγαν την ίδια ημέρα, αλλά κάποιοι άλλοι «για να δείξουν ότι δεν τους πτοεί τίποτα και ότι γράφουν στα παλαιά τους υποδήματα τους άλλους συνανθρώπους και τα ΜΜΕ», έφεραν και «αλυσόδεσαν» όπως βλέπετε στις φωτο ξαπλώστρες.

Φυσικά εμένα εκείνο που μου κάνει εντύπωση, είναι η αδιαφορία των υπευθύνων για την συγκεκριμένη παραλία τοπικών αρχόντων και Λιμενικών Αρχών. Αριστερά και δεξιά του συγκεκριμένου σημείου υπάρχουν οργανωμένα σημεία με τραπεζοκαθίσματα, ξαπλώστρες κλπ από επαγγελματίες, οι οποίοι «θέλω να πιστεύω ότι για το σκοπό αυτό καταβάλουν κάποιο τίμημα στον τοπικό Δήμο ή Λιμενική Αρχή». Οι κύριοι που καταλαμβάνουν αυθαίρετα για όλη την διάρκεια του καλοκαιριού  το κομμάτι αυτό της παραλίας, τι πληρώνουν και στερούν το κομμάτι αυτό από τους άλλους συνανθρώπους που δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να καθίσουν σε οργανωμένη;

Αλλά ξέχασα όπως μου είχε πει και προ ετών μία «κυρία» στην παραλία Αγίου Γεωργίου Πελασγίας, «έρχεστε εσείς οι Λαμιώτες και μας καταλαμβάνετε την παραλία και εμείς που θα πάμε;». Είχα ξεχάσει «ότι αυτή την είχε φέρει από το σπίτι της».

Τελικά «αυτοί είμαστε σαν Λαός αλλά και σαν Κράτος,  γι αυτό φθάσαμε εδώ που φθάσαμε. Που είναι η Παιδεία μας, η Κοινωνική μας μόρφωση - συμπεριφορα, το Κράτος;».

Σας ευχαριστώ

Επισκέπτης Παραλίας Γλύφας