Εικόνες α-πολιτισμού στο Κάστρο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017 12:30 Εικόνες α-πολιτισμού στο Κάστρο Λαμίας

Δεν υπάρχει καμία δικαιολογία για τη συμπεριφορά ορισμένων κακών πολιτών…

Σε συνέχεια καταγγελία αναγνώστη μας η εικόνα κατά μήκος του δρόμου που οδηγεί στο ιστορικό Κάστρο Λαμίας, συνεχώς χειροτερεύει από την απολίτιστη συμπεριφορά ορισμένων που επισκέπτονται τον χώρο.

Σε μια επίδειξη «κρύβω τα σκουπίδια κάτω από το χαλί» οι «έξυπνοι» της παρέας πετούν τα σκουπίδια κάτω από το δρόμο, όπου έχει δημιουργηθεί το μεγάλο κακό.

Δε θα σταθούμε στις ευθύνες του Δήμου που έδωσε κάποιες αφορμές με τον ξεχειλισμένο για περισσότερο από μία εβδομάδα κάδο (συγκεντρώθηκαν βεβαίως τα σκουπίδια την Τρίτη 22-8 όπως βλέπετε στη φωτογραφία αλλά φαίνεται δεν υπήρχε δρομολόγιο απορριμματοφόρου την ίδια μέρα να τα φορτώσει  λόγω της γνωστής κατάστασης), γιατί η γαϊδουριά των συμπολιτών μας είναι η πραγματική αιτία.

Δείτε φωτογραφία με σκουπίδια κάποιων ευφάνταστων ακόμη και μέσα στα καφάο που ηλεκτροδοτεί τους προβολείς! Πραγματικά η γαϊδουριά τους δεν... χωρά πουθενά!

Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι δεν έχει να κάνει ούτε με το Δήμο, ούτε το πόσο συχνά είναι τα δρομολόγια. Έχει να κάνει πρωτίστως με την έλλειψη παιδείας. Ορισμένοι προφανώς δε σέβονται ούτε τον εαυτό τους και από αυτούς τους ανθρώπους σίγουρα δεν μπορούμε να προσδοκούμε καλύτερη Ελλάδα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση