Απάντηση στην καταγγελία για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 14:09 Απάντηση στην καταγγελία για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Θα ήθελα να απαντήσω επώνυμα στην ανώνυμη καταγγελία κάποιου γονέα για χρηματικά ποσά που ζητούν αυθαίρετα οι δομές από τις ωφελούμενες του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α.    

Ο συγκεκριμένος γονιός καταγγέλλει ΟΛΟΥΣ τους ιδιωτικούς βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς της πόλης ότι ζητούν από τις ωφελούμενες να δώσουν €100 για γραφική ύλη και άλλα €100 για την ένταξη στο πρόγραμμα! Θα ήθελα να τονίσω ότι, τουλάχιστον για τον βρεφικό – παιδικό σταθμό «Ροδοπαρέα» οι κατηγορίες είναι απόλυτα ψευδείς και τον καλώ να ανακαλέσει!

Για την αντικειμενική ενημέρωση των ωφελουμένων αναφέρω ότι οι ωφελούμενοι έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τις Δομές ΜΟΝΟ για την μεταφορά των παιδιών με το σχολικό λεωφορείο, εφόσον το επιθυμούν καθώς επίσης, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της Ε.Ε.Τ.Α.Α., και συγκεκριμένα στην σελίδα 13, παράγραφος 4.2 «ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»:

«Τυχόν άλλες υπηρεσίες (π.χ. μουσικοκινητική αγωγή, μουσική, χορός, κολύμβηση, μπαλέτο, αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι κ.α.) που παρέχονται από τις Δομές, είναι προαιρετικές και δεν αφορούν στη βασική απασχόληση και διαπαιδαγώγηση και ως εκ τούτου, εφόσον τις επιλέξουν οι ωφελούμενοι, θα επιβαρύνουν οικονομικά τους ίδιους.»

Αδυνατώ να κατανοήσω την προτροπή: «Γονείς, μη δίνεται ούτε ένα ευρώ…!!»

Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας και τη αποφυγή της παραπληροφόρησης των γονέων!  

Αναστασία Μωρίκη – Καραστέργιου
Βρεφικός – Παιδικός σταθμός
 «Ροδοπαρέα»

Προσαρμοσμένη αναζήτηση