Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Σχετικά με την καταγγελία για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2017 18:00 Σχετικά με την καταγγελία για τους βρεφικούς και παιδικούς σταθμούς

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, αναρτήθηκε ανώνυμη καταγγελία κάποιου γονέα, για χρηματικά ποσά που ζητούν αυθαίρετα οι δομές από τους ωφελούμενους του προγράμματος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. (Καταγγέλλει όλους τους Ιδιωτικούς Βρεφικούς και Παιδικούς Σταθμούς της πόλης, ότι ζητούν από τους ωφελούμενους  100,00€ για γραφική ύλη και άλλα 100,00€ για την ένταξη στο πρόγραμμα.

Τονίζω επώνυμα, στην ανώνυμη καταγγελία του, ότι τουλάχιστον για τον Παιδικό Σταθμό-Νηπιαγωγείο «Ηλιαχτίδα», οι κατηγορίες είναι απόλυτα ψευδείς και παρακαλώ να ανακαλέσει ή να κατονομάσει τους Ιδιωτικούς Σταθμούς στους οποίους απευθύνθηκε!

Για την αντικειμενική ενημέρωση των ωφελουμένων, αναφέρω ότι έχουν οικονομικές υποχρεώσεις προς τις Δομές μόνο για την μεταφορά των παιδιών με το Σχολικό Λεωφορείο, εφόσον το επιθυμούν, καθώς επίσης, όπως αναφέρεται στην προκήρυξη της Ε.Ε.Τ.Α.Α. και συγκεκριμένα στην σελίδα 13, παράγραφος 4.2 «ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ»:

«Τυχόν άλλες υπηρεσίες (π.χ. μουσικοκινητική αγωγή, μουσική, χορός, κολύμβηση, μπαλέτο, αθλητικές δραστηριότητες, εικαστικά, θεατρικό παιχνίδι κ.α.) που παρέχονται από τις Δομές, είναι προαιρετικές και δεν αφορούν στη βασική απασχόληση και διαπαιδαγώγηση και ως εκ τούτου, εφόσον τις επιλέξουν οι ωφελούμενοι, θα επιβαρύνουν οικονομικά τους ίδιους».

Χριστίνα Ευαγγελοπούλου
Υπεύθυνη Παιδικού Σταθμού-Νηπιαγωγείου «Ηλιαχτίδα».