Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Περιπέτεια σε βενζινάδικο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2017 20:05 Περιπέτεια σε βενζινάδικο της Λαμίας

Θα ήθελα να καταγγείλω κάτι που μου συνέβη το πρωί της Τρίτης (14/11) σε γνωστό πρατήριο της Λαμίας, ώστε να μην υπάρξουν κι άλλοι οδηγοί και κυρίως γυναίκες, που θα βρεθούν σε αυτή τη θέση.

Εγώ είχα σταματήσει για να γεμίσω αέριο και ο άνθρωπος που ανέλαβε το γέμισμα, χωρίς να του το ζητήσω, έριξε και μια ματιά στα λάδια. Επίσης χωρίς να του ζητήσω κάτι πρόσθεσε λάδια, μου γέμισε νερό και γενικά με έκανε να αναρωτιέμαι αν είχα πέσει σε καμπάνια της εταιρίας για δωρεάν έλεγχο με στόχο την προσέλκυση πελατών.

Η έκπληξη ήρθε βέβαια όταν ήταν να πληρώσω όπου μαζί με το αντίτιμο του καυσίμου, μου ζητήθηκαν χρήματα για τα λάδια και το υπόλοιπο «σέρβις». Το σάστισμα μου και η αμηχανία μου καθώς δεν είχα τα επιπλέον χρήματα, πήραν την απάντηση ότι έβαλε λάδια και το υπόλοιπο του μπουκαλιού μου το παρέδωσε.

Πλήρωσα με κάρτα και έφυγα με τη σκέψη πόσο κορόιδο πιάστηκα. Μετά έμαθα ότι ο άνθρωπος που με εξυπηρέτησε ήταν ο ίδιος ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου και ότι δεν ήταν η 1η φορά που έκανε κάτι τέτοιο. Συνειδητοποίησα επίσης ότι σε τέτοιες περιπτώσεις είναι ο λόγος σου εναντίον του δικού του για αυτό και το καταγγέλλω ώστε αν σας συμβεί και σε σας να ξέρετε να το σταματήσετε από την αρχή και φυσικά να μην υποχωρήσετε.

ΥΓ: Στη δική μου την περίπτωση την υπεράσπιση ανέλαβε ο πατέρας μου στον οποίο βεβαίως ισχυρίστηκε ότι εγώ του ζήτησα να συμπληρώσει τα λάδια. Επιπλέον όταν αναγκάστηκε να επιστρέψει τα χρήματα ζήτησε και το υπόλοιπο του λαδιού πίσω…

Αναγνώστρια