Απαράδεκτη συμπεριφορά στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018 09:12 Απαράδεκτη συμπεριφορά στο Νοσοκομείο Λαμίας

Το περιστατικό που θα διαβάσετε παρακάτω κατήγγειλε αναγνώστριά στο LamiaReport, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση κάθε υπευθύνου.

Η κόρη της την Πέμπτη τραυματίστηκε στο στίβο. Την επόμενη ημέρα η κατάσταση χειροτέρεψε και αποφάσισαν να την πάνε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Όπως μας είπε η μητέρα, στις 3:00' το μεσημέρι της Παρασκευής (12/01/18) ο σύζυγός της πήγε με την κόρη στα Επείγοντα (χειρουργικό τμήμα) και είπε σε έναν νεαρό γιατρό που ήταν εκεί ότι το κορίτσι έχει πόνο στη λεκάνη και δεν μπορεί να πατήσει το πόδι της.

Η απάντηση του γιατρού, ο οποίος ούτε καν εξέτασε το παιδί, ήταν ότι αυτό δεν θεωρείται επείγον περιστατικό και ότι πρέπει να κλείσει τακτικό ραντεβού. Όταν ο πατέρας βγήκε έξω και επέστρεψε λέγοντας "γιατρέ η κόρη μου πονάει πολύ και δεν μπορεί να πατήσει το πόδι της" η απάντηση που έλαβε ήταν «τι δεν καταλαβαίνεις...».

«Ντρέπομαι και λυπάμαι ειλικρινά γι αυτή την απαράδεκτη συμπεριφορά και για τον τρόπο που χειρίζονται τους ασθενείς, αλλά και στους συνοδούς...», μας είπε η μητέρα.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση