Υπάρχει λοιπόν σωτηρία για μας;

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2018 11:43 Υπάρχει λοιπόν σωτηρία για μας;

Ενώ σε άλλα ευνομούμενα κράτη, όπως π.χ. στην Ισπανία, η τοπική Κυβέρνηση της επαρχίας Μούρθια, αποφάσισε και ψήφισε,  ότι σε κάποιες οργανωμένες παραλίες της, να απαγορεύσει παντελώς το κάπνισμα, επεκτείνοντας έτσι τον αντικαπνιστικό νόμο, ακόμη και εκτός κλειστών και  στεγασμένων χώρων. Από την άλλη τώρα, την ίδια στιγμή  εμείς εδώ οι Λαμιώτες, «έξυπνοι» όπως πάντα, που αφήνουμε τα σκουπίδια μας έξω από τους κάδους, όπως αποδεικνύεται άλλωστε σε τοπικό δημοσίευμα, αρνούμαστε με την ανοχή των Φορέων και Τοπικών Παραγόντων, να σεβαστούμε τους διπλανούς μας και το περιβάλλον και να εφαρμοστεί ο ισχύων εδώ και χρόνια τώρα [στα χαρτιά] Αντικαπνιστικός Νόμος.

Αντιθέτως από την άλλη ο Δήμαρχος της πόλης των Τρικάλων, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ, αψηφώντας στην κυριολεξία [και συγχαρητήρια] τα ψηφαλάκια, με τη συνδρομή κτλ Φορέων της πόλης του και τον εφήρμοσε μέσα σε μια νύχτα.

Κι αναρωτιέμαι: Εμείς είμαστε τέλος πάντων κάτι το μοναδικό και ξεχωριστό, προς τα πάνω ή προς τα κάτω; Μάλλον, για να μην πω ασφαλώς το δεύτερο συμβαίνει. Γι αυτό άλλωστε και επικρατεί το απόλυτο χάος στην πόλη μας, αφού π.χ. κάποιοι Ρομά κλέβουν και δε συμβαίνει τίποτε, άλλοι πολίτες ανώριμοι διανοητικά, αφήνουν τα απορρίμματά τους έξω από τους κάδους, άλλοι πάλι δημιουργούν από μόνοι τους νέες χωματερές αφού μεταφέρουν νύχτα τα πάσης φύσεως μπάζα-σκουπίδια, όπου γουστάρουν, άλλοι πάλι πετούν τα αποτσίγαρά τους όπου λάχει [τα μάτια σας μόνο να προσέχετε], άλλοι παρκάρουν τα οχήματά τους πάνω σε διαβάσεις πεζών ή ΑΜΕΑ, άλλοι σε γωνίες δρόμων και κάποιοι άλλοι παρκάρουν τα οχήματά τους ακόμη και πάνω στις πλατείες κ.λ.π.

Υπάρχει λοιπόν για μας Σωτηρία;

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση