Η Λαμία δεν έχει το δικό της πάρκο αναψυχής

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2018 21:32 Η Λαμία δεν έχει το δικό της πάρκο αναψυχής

Πέρασαν 3,5 χρόνια ..........και οι υποσχέσεις της αυτοδιοίκησης δεν έγιναν πράξη όπως προσδοκούσαν οι πολίτες της Λαμίας από τον Σεπτέμβρη του 2014 που ανέλαβε η νέα δημοτική αρχή!!!

ΑΡΑΓΕ ............ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ? 

ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Η ΛΑΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΟΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ που δεν διαθέτει Πάρκο Αναψυχής με αποτέλεσμα τα παιδιά μας ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΓΥΜΝΑΣΤΕΣ για να έχουν τη δυνατότητα άθλησης και ψυχαγωγίας σε μια πόλη 100.000 κατοίκων!!! 

Ακόμη 30 και πλέον Σχολεία  επιλέγουν χώρους για τους ημερήσιους περιπάτους εκτός πόλης λόγω ελλείψεως ενός Πάρκου Αναψυχής!!! 

Δεν υπάρχει ασφάλεια όπως και δεν υπάρχει καθαριότητα στους ήδη υπάρχοντες χώρους δηλ στοιχειώδεις προϋποθέσεις για τη σωστή λειτουργία ενός χώρου αναψυχής!!!

Οι δε γονείς που αδυνατούν να στείλουν τα παιδιά στα γυμναστήρια λόγω έλλειψης χρημάτων  είναι στη δυσάρεστη θέση να μεγαλώνουν τα παιδιά τους χωρίς το στοιχειώδες αγαθό που είναι Η ΧΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ  ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ και που είναι υποχρεωμένη κάθε πολιτισμένη κοινωνία να παρέχει στους πολίτες της.

 Και μην ξεχνάμε ότι οι τωρινοί δημοτικοί σύμβουλοι  της πλειοψηφίας κατέχουν τις καρέκλες και τις τύχες της πόλης μας εδώ και 3,5 χρόνια!!!!!!!!!!

Βλέπουμε να ξοδεύονται λεφτά για έργα στο ΚΑΛΑΜΑΚΙ  για έργα στο ΦΡΑΝΤΖΉ  καθώς και για την αναψυχή των δημοτών μας  στο παζάρι - πρόσφατα - με δαπάνη 15.000 ευρώ. 

Ενώ για την αξιοποίηση ενός Πάρκου Αναψυχής ούτε 1 ευρώ!!!!!!!

Μήπως πρέπει το θέμα αυτό ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΕΝΟΣ ΠΑΡΚΟΥ ΑΝΑΨΥΧΗΣ να απασχολήσει το Δημοτικό Συμβούλιο? 

Μήπως λοιπόν εκτός από τα άλλα προβλήματα που άπτονται της ποιότητας ζωής μας σ αυτή τη πόλη πρέπει στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της δημιουργίας ενός Πάρκου Αναψυχής να έρθει προς συζήτηση και λήψη αποφάσεων?

Και να είναι η αρχή ........για την ευαισθητοποίηση των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου να πράξουν με λογική και για το συμφέρον της πόλης μας? 

Γιώργος Γκέκας

Προσαρμοσμένη αναζήτηση