Του επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά ενώ έτρεχε στο Ισαδάκι

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2015 09:07 Του επιτέθηκαν αδέσποτα σκυλιά ενώ έτρεχε στο Ισαδάκι

«Έκανα το απογευματινό μου jogging μέσα στο δασάκι όταν σε ένα σημείο κοντά στο υδραγωγείο εκεί που έτρεχα συνάντησα μια αγέλη 8-10 σκύλων που ήταν μαζί με μια κυρία περίπου 50-55 ετών .Τα σκυλιά μου επιτέθηκαν ομαδικά με κυνήγησαν για περίπου 60 μέτρα και ένα με δάγκωσε . Τελικά κατάφερα  αρπάζοντας  μια πέτρα να τα απωθήσω και εκνευρισμένος απευθύνθηκα στη κυρία που ολοφάνερα \"συνόδευε\" τα σκυλιά . Μου είπε ότι δεν είναι δικά της , ότι είναι αδέσποτα και ότι θα μου κάνει μήνυση διότι τα απείλησα και ότι ο πλανήτης δεν είναι μόνο για τους ανθρώπους και κάτι τέτοια !!!!

Βέβαια όλα τα σκυλιά είχαν λουρί  και ήταν φανερά φιλικά προς την κυρία . Εξάλλου μετά το επεισόδιο απομακρύνθηκαν μαζί! Επιπλέον μου έκανε και παρατήρηση γιατί δε σταμάτησα μόλις τα είδα γιατί αφού έτρεχα τα προκάλεσα να με κυνηγήσουν .

Στο τέλος όταν της είπα ότι θα την μηνύσω για επίθεση των σκυλιών που αυτή προστάτευε, μου μίλησε χυδαία  και με έβρισε . Ξεκάθαρα η κυρία τα έχει μάλλον μπερδεμένα .Δηλαδή πιο το πρόβλημα να έχει ένα σκυλάκι δεμένο στο λουρί να το πηγαίνει βόλτα . Το να ταΐζω και να προστατεύω 10 αδέσποτα δεν είναι κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια και την υγεία;

Αν κάποιο παιδάκι έτρεχε και το κυνηγούσαν τα σκυλιά και το παιδάκι έπεφτε, χτύπαγε ή έβγαινε στο δρόμο από το φόβο του και το χτύπαγε αμάξι τότε  τι θα λέγαμε ; Δεν είναι ανεύθυνη στάση αυτή ; Άραγε οι φιλοζωικές εγκρίνουν τέτοιες πρακτικές ; O Δήμος θα κάνει κάτι να μαζέψει τα αδέσποτα αυτά; Ρωτώντας έμαθα ότι η κυρία μένει στις αρχές Τυμφρηστού και ότι έχει εξοργίσει και άλλους πολίτες με τη συμπεριφορά της . Ξεκάθαρα τα φροντίζει, τα σκυλιά δημιουργούν αγέλη γιατί είναι αδέσποτα και τα προβλήματα ξεκινούν».

Αναγνώστης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση