«Δήμαρχε αποσαφήνισε τη θέση σου απέναντι στους απολυμένους»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018 18:50 «Δήμαρχε αποσαφήνισε τη θέση σου απέναντι στους απολυμένους»

Διαβάστε την ανακοίνωση - δελτίο τύπου των Συμβασιούχων του Δήμου Λαμιέων.

«Παλινωδίες και αντιφάσεις στη στάση της Δημοτικής Αρχής.

Την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018 που είχε ορισθεί για να εκδικαστεί η προσφυγή των απολυμένων της καθαριότητας, η δίκη αναβλήθηκε με ευθύνη της Δημοτικής αρχής, εφόσον η νομική εκπρόσωπός της ζήτησε την αναβολή μετ΄ επιτάσεως.

Η επόμενη ημερομηνία εκδίκασης ορίστηκε για τον Οκτώβρη 2018, 6 μήνες αργότερα. Το γεγονός αυτό για τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους σημαίνει παράταση της αγωνία, της ανέχειας και της ανασφάλειας για το μέλλον.

Η ίδια νομική εκπρόσωπος του Δήμου τη Δευτέρα 12 Μαρτίου – μετά τις αντιδράσεις των εργαζομένων, της αντιπολίτευσης και πολιτών - προσήλθε στον Πρόεδρο των Πρωτοδικών να ζητήσει να συντομευθεί ο χρόνος (αντίφαση, παλινωδία ή εμπαιγμός των εργαζομένων;) Ορίστηκε η δίκη για τις 7 Ιουνίου, γεγονός που σημαίνει ότι η απόφαση, για να γραφεί και να καθαρογραφτεί χρειάζεται κάποιους μήνες επιπλέον.

Σήμερα οι εργαζόμενοι με την αντιπολίτευση και νομική υποστήριξη προσήλθαμε στον Πρόεδρο των Πρωτοδικών να ζητήσουμε να συντομευθεί περαιτέρω το διάστημα μέχρι τη δικάσιμο. Δεν κατέστη δυνατό.

Εμείς οι εργαζόμενοι που με εντιμότητα και συνέπεια εργαστήκαμε 2 χρόνια (7 μήνες απλήρωτοι), για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες των δημοτών μας ζητάμε από το Δήμαρχο να αποσαφηνίσει τη στάση του, να μας πει επιτέλους τι προτίθεται να κάνει, γιατί οι αντιφάσεις και οι καθυστερήσεις όχι μόνο μεγιστοποιούν την ταλαιπωρία μας αλλά εκθέτουν και την ίδια τη Δημοτική αρχή
».

Συμβασιούχοι Δήμου Λαμιέων

Προσαρμοσμένη αναζήτηση