Άναψε ένα φλας ρε φίλε...

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 11 Μαΐου 2018 22:29 Άναψε ένα φλας ρε φίλε...

Ευγενική παραίνεση προς τους οδηγούς. Ανάψτε φλας και αλάρμ για να ξέρω τι ακριβώς θέλετε να κάνετε.

Θες να παρκάρεις? Άναψε αλάρμ για να κάνω υπομονή και εν ανάγκη λίγο όπισθεν για να σε βοηθήσω ή αν είναι βράδυ να χαμηλώσω τα φώτα μου για να μη σε στραβώνουν στη μανούβρα παρκαρίσματος. Θες να ξεπαρκάρεις? Άναψε φλας για να το καταλάβω. Μπορεί να είμαι ευγενικός και να σταματήσω για να μπορέσεις να ξεπαρκάρεις και να φύγεις. Μπορεί να θέλω να παρκάρω εγώ οπότε βολευόμαστε και οι δύο,και εσύ που θες να φύγεις και εγώ να παρκάρω. Μπορεί να θες να κάνεις αναστροφή κι ας μην επιτρέπεται. Βγάλε φλας για να το καταλάβω ώστε να σε προστατεύσω και να φυλαχτώ κι εγώ.

Αν καταλαβαίνω κάθε φορά τι θες να κάνεις, φυλάγομαι εγώ,φυλάω και σένα και βολευόμαστε όλοι. Ο άλλος μου ήρθε ανάποδα σε μονόδρομο.Όμως είχε αναμμένα φώτα και αλάρμ και ερχόταν επιφυλακτικά με προσοχή.Έκανα όπισθεν και τον βοήθησα χωρίς δεύτερη σκέψη και χωρίς γκρίνια. Όταν μου ρχεται ο άλλος ανάποδα, γκαζομένος και με τσαμπουκά, τότε υπάρχει θέμα!!!

Όλα μα όλα είναι απλά και λύνονται. Αρκεί να υπάρχει στοιχειώδη διάθεση για συνεργασία. Όλοι μας έχουμε νεύρα γιατί όλοι μας έχουμε προβλήματα. Οι ηλικιωμένοι στην κοσμάρα τους, οι νεαροί στην .....βλα τους. Οι 40ηδες με το κινητό μόνιμα κολλημένο στ' αυτί και πάει λέγοντας. Όλοι μας κάνουμε τα ίδια λάθη αλλά τουλάχιστον.....να προσπαθούμε να συνεννοηθούμε στο δρόμο. Ένα φλας και ένα αλάρμ είναι, δεν είναι δα και τόσο δύσκολο και λύνει πολλά προβλήματα.

Ένας αναγνώστης.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση