Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εγκατάλειψη αθλητικών χώρων στις Βαρδάτες

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Ιουνίου 2018 20:27 Εγκατάλειψη αθλητικών χώρων στις Βαρδάτες

Είδα τελευταία στην σελίδα σας για την εγκατάλειψη του χώρου στο Ισιαδάκι και για ένα γήπεδο μπάσκετ.

Έτσι και εγώ αποφάσισα να σας στείλω για το γήπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ στο χωριό μου τις Βαρδάτες, όπου είναι και ο τόπος που κατοικώ, για να δει ο κόσμος σε τι άθλια κατάσταση είναι.

Ο πρόεδρος του χωριού, φίλος και κοντινό μου πρόσωπο με ενημέρωσε πως έχει κάνει τα απαραίτητα τηλεφωνήματα και έχουν έρθει ακόμα και δημοτικοί σύμβουλοι να δουν τον χώρο αλλά τον έχουν ακόμα στο περίμενε (δεν ξέρω και εγώ ποσά χρόνια..). Διπλανά χωριά πάντως από ότι βλέπω μια χαρά εγκαταστάσεις έχουν).

Εγώ προσωπικά το βρίσκω θλιβερό να μην μπορούν τα παιδιά του χωριού ακόμα και οι μεγάλοι να έχουν έναν χώρο να αθληθούν. Όταν έρχονται τα εγγόνια μου δεν μπορώ να παίξω μαζί τους μπάσκετ που είναι το άθλημα που αγάπησα από μικρός και μεγάλωσα με αυτό... Ο αγωνιστικός χώρος έχει μέσα τόσες λακκούβες και χορτάρια που είτε θα πέσεις η θα πεταχτεί κάποιο φίδι και θα έχουμε άλλα...

Για το γήπεδο του ποδοσφαίρου δεν χρειάζεται να πω και πολλά μιλά η εικόνα από μόνη της. Λίγο ακόμα και θα γίνει Αμαζόνιος αν δεν βγουν από τη γη οι τεκτονικές πλάκες με τόσες πέτρες που έχει το γήπεδο μέσα.

Ελπίζω ο δήμαρχος να δει αυτό το άρθρο και να κάνει κάτι για το χωριό μου που τόσο έχει παραλείψει. Ευχαριστώ!

Αναγνώστης