Η Διεύθυνση Υγιεινής μπορεί να βοηθήσει;

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018 09:18 Η Διεύθυνση Υγιεινής μπορεί να βοηθήσει;

Επειδή η υπομονή και η ανοχή έχει τα όριά της, θα ήθελα μέσω της παρούσης επιστολής μου ή καταγγελίας, [όπως θέλει άς τη λάβει κανείς], να δημοσιοποιήσω το εξής.

Εάν «διανοηθεί» να καθήσει κάποιος στη νότια πλευρά της πλατείας Παγκρατίου, που βρίσκεται στην είσοδο της Συνοικίας, θα αισθανθεί ανάλογα και με τη φορά του ανέμου, [ειδικά όταν έχει φορά ο άνεμος από δυσμάς,προς ανατολάς] μια ανυπόφορη δυσοσμία, η οποία καθιστά αδύνατη κάθε ανθρώπινη παραμονή, στη συγκεκριμένη θέση.

Αυτή [δυσοσμία] κατά την προσωπική μου άποψη και κατά πληροφορίες από στόμα σε στόμα, προέρχεται από κάποιο συγκεκριμένο σημείο, για το οποίο μάλιστα [σημείο], παρά τις διαμαρτυρίες προς κάθε πιθανή κατεύθυνση του ιδιοκτήτου παρακείμενου καταστήματος ΚΑΦΕ, εν τούτοις η μόνη ανταπόκριση που έλαβε, ήταν ένα ειρωνικό μειδίαμα.

Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή η κατάσταση τείνει να ξεφύγει κάθε ελέγχου και δεδομένου ότι τέτοιου είδους δυσοσμίες, ασφαλώς επιβαρύνουν και το χώρο-περιβάλλον και δεν είναι επιτρεπτές τον 21ο αιώνα να αναδύονται από οποιονδήποτε χώρο, πόσο μάλιστα  εντός πυκνοκατοικημένης περιοχής, ΠΑΡΑΚΑΛΩ πολύ την αρμόδια προς τούτο Υπηρεσία [Δ/ΝΣΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ], να ενεργήσει τον δέοντα έλεγχο, αφού προηγουμένως ζητηθεί εντολή κ. Εισαγγελέα, προκειμένου να ερευνηθεί εσωτερικά και εξωνυχιστικά, κάθε κατοικήσιμος και όχι μόνο χώρος, στο συγκεκριμένο σημείο [νότια πλευρά της κεντρικής πλατείας του Παγκρατίου], προς καθαρισμό και εξάλειψη του προαναφερομένου αυτού φαινομένου.

Κάτοικος Παγκρατίου

Προσαρμοσμένη αναζήτηση