Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Καταγγελία για το Νοσοκομείο Λαμίας...

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 08 Ιουλίου 2018 21:02 Καταγγελία για το Νοσοκομείο Λαμίας...

Είχα την ατυχία το απόγευμα της Πέμπτης (05/07/2018) και ώρα 17:15 περίπου, η μικρή μου κόρη ηλικίας 3 ετών, να γλιστρήσουν τα χεράκια της και να πέσει από ένα παιδικό πάρκο, που υπάρχει στο σπίτι. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφαλάκι της στο πίσω μέρος. Αντέδρασε αμέσως αλλά έπειτα έχασε τις αισθήσεις της για το λόγο ότι "γύρισε η γλώσσα της". Μάλιστα αφού τη συνέφερα έκανε και λίγο εμετό. Στη συνέχεια αφου την είχα στην αγκαλιά μου για να την ηρεμήσω είχε τάση να κοιμηθεί...Αμέσως την ετοίμασα και την πήγα στο νοσοκομείο Λαμίας που όπως αποδείχτηκε κακώς έκανα...και αυτό γιατί???

Στα Επείγοντα του Χειρουργικού Τμήματος και μη με ρωτήσετε γιατί χειρουργικό και όχι παιδιατρικό, μια πιθανόν ειδικευόμενη γιατρός ρώτησε το ιστορικό και όταν το άκουσε έστειλε ο σύζυγό μου να κάνει εισαγωγή. Καθώς εγώ και η κόρη μου περιμέναμε τον χειρούργο γιατρό.. και ενώ την είχα βάλει να καθίσει στο κρεβάτι ερχόμενος ο γιατρός με ρώτησε εάν το παιδί χτύπησε και του είπα ναι στο κεφάλι. Τότε το μόνο που έκανε ήταν να μου πει να την κατεβάσω από το κρεβάτι και να περπατήσει...Και αφού αυτό έγινε μου είπε πάρε το παιδί και φύγε δεν έχει τίποτα..Χωρίς να το εξετάσει περαιτέρω... Ίσως κάποιες αιματολογικές, κάποιος νευρολόγος, κάποιος παιδίατρος. Δεν κάλεσε κανέναν... Τότε του απαντάω αυτό είναι διάγνωση?? Και μου λέει δεν έχει τίποτα το παιδί... και δίνοντάς μου ένα χαρτί που έγραφε τι πρέπει να κάνει κανείς σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μου λέει: ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΓΙΝΕΙ "ΣΑΝ ΜΑΡΟΥΛΙ" τότε να το ξαναπάω...

 Και εγώ σαν νοσηλεύτρια και με την παιδίατρο μας και άλλους εξωτερικούς γιατρούς που την παρακολουθούμε ελπίζουμε όλα να περάσουν...Τώρα όσο για το νοσοκομείο ειλικρινά ντρέπομαι που κάποιοι άνθρωποι ονομάζονται γιατροί, γιατί αν θυμηθούμε και παλιότερα έχουν χαθεί μικρά παιδιά από την απροσεξία τους...Τα συμπεράσματα δικά σας.

Αναγνώστρια

ΥΓ: Τα στοιχεία μου είναι γνωστά στο LamiaReport και είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου.