Νίκησε τον καρκίνο με φρούτα και με... διαζύγιο!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 20:22 Νίκησε τον καρκίνο με φρούτα και με... διαζύγιο!

Είπε όχι στις χημειοθεραπείες και νίκησε τον καρκίνο τρώγοντας 3 ανανάδες την ημέρα και χωρίζοντας τον άνδρα της! «Τώρα ζω τη ζωή μου με τους δικούς μου όρους» λέει.

Στα 28 της, το πρώην μοντέλο και τότε υπάλληλος κούριερ Καντίς Μαρί Φοξ, έμαθε ότι είχε μια επιθετική μορφή καρκίνου στον θυρεοειδή. Αφαίρεσε 20 από τους όγκους της, αλλά η εξάπλωση της νόσου ήταν ραγδαία.

Οι γιατροί της έδωσαν το πολύ 5 χρόνια ζωής αλλά εκείνη αρνήθηκε να κάνει χημειοθεραπεία, επειδή όπως είπε, είχε χάσει πολλούς φίλους από αυτή τη θεραπεία.

Ετσι αποφάσισε να κάνει η ίδια μια προσπάθεια να νικήσει τον καρκίνο, τρώγοντας μέχρι και 3 ανανάδες καθημερινά και πολλά γκρέιπφρουτ, λεμόνια, μήλα, ακτινίδια και μπανάνες. Φρούτα που είναι πλούσια σε αντικαρκινικές πρωτεΐνες.

Ομως, το πρώην μοντέλο έκοψε και άλλες τοξίνες από τη ζωή της, συμπεριλαμβανομένου του αλκοόλ, του κρέατος, ακόμα και του... συζύγου της. Και μέσα σε μόλις έξι μήνες ο καρκίνος της είχε σχεδόν εξαφανιστεί.

Πλέον οι γιατροί επιβεβαιώνουν ότι είναι σχεδόν απόλυτα υγιής και εκείνη έχει δημιουργήσει μια ιστοσελίδα όπου ενθαρρύνει και άλλους να πάρουν στα χέρια τους την υγεία τους.

Τι λέει η ίδια:

«Αποφάσισα να ζήσω για μένα και να αγαπήσω τη ζωή έτσι όπως είναι. Ακούγεται σαν να ονειροβατούσα, όμως δούλεψε.

«Ξεφορτώθηκα κάθε τι τοξικό στη ζωή μου και άρχισα να νιώθω ευγνωμοσύνη για όσα είχα.

«Εδιωξα τους όγκους μέσα από τη μελέτη των τροφίμων. Εμαθα ότι ο ανανάς, το ακτινίδιο και η παπάγια έχουν βρομελίνη η οποία καταπολεμά τον καρκίνο».

Τώρα πια δεν έχει κανέναν όγκο στο σώμα της και σήμερα νιώθει ευγνώμων που πέρασε αυτή την αρρώστια: «Με έκανε τον άνθρωπο που ήθελα να είμαι» λέει.

Ακολούθησε μια δίαιτα φρούτων και λαχανικών

Η Καντίς είχε χάσει τον καλύτερο φίλο της στα 31 του χρόνια και έναν ξάδελφο στα 13 του, και πίστευε ότι η χημειοθεραπεία έφταιγε για τον θάνατό τους. Αποφάσισε ότι τα χρόνια ή τους μήνες που της απέμειναν θα προσπαθούσε να θεραπευτεί μόνη της. Αρχισε να τρώει πολλά φρούτα, κάποιες εβδομάδες δεν έτρωγε τίποτα άλλο παρά μόνο φρούτα και λαχανικά.

Παράλληλα, έκοψε τα καρκινογόνα χημικά προϊόντα ομορφιάς και καθαρισμού, έκοψε το κάπνισμα, ξεκίνησε γιόγκα και χώρισε από τον άνδρα της.

Εντάχθηκε σε μια ομάδα θετικής σκέψης, ξεκίνησε διαλογισμό και εγκατέλειψε τη δουλειά της ως κούριερ.

Επιστρέφοντας στον γιατρό της 6 μήνες αργότερα, της είπε ότι είχε σχεδόν σκοτώσει τον καρκίνο της.

Η Καντίς, η οποία τώρα διευθύνει πρακτορείο μοντέλων είπε: «Τώρα ζω τη ζωή μου με τους δικούς μου όρους. Δεν αγχώνομαι, δεν ξυπνώ λυπημένη, κάνω αυτό που θέλω στη ζωή μου».

 

Πηγή: dailymail, thetoc.gr

 

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση