Είχε… πρόγραμμα! Μπήκε για πρακτική στη NASA, έβρισε χυδαία τον λάθος άνθρωπο, απολύθηκε!

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2018 20:45 Είχε… πρόγραμμα! Μπήκε για πρακτική στη NASA, έβρισε χυδαία τον λάθος άνθρωπο, απολύθηκε!

Τα social media βγάζουν τα χειρότερα ένστικτά μας, λένε πολλοί και η πρωταγωνίστρια αυτής της ιστορίας το επιβεβαιώνει πανηγυρικά! Είναι η Naomi, είναι 21 ετών και μάλλον θα πρέπει να της απονεμηθεί βραβείο για το γρηγορότερο μπες – βγες στην NASA!

Η στοιχειώδης ευγένεια και η μετριοφροσύνη δεν είναι… αστροφυσική, κάτι που όπως αποδείχθηκε, η Naomi αγνοούσε.

Έτσι, λοιπόν, όταν έμαθε ότι έγινε δεκτή για πρακτική στην NASA, αποφάσισε να το μοιραστεί στο Twitter με την… μύτη στα ουράνια.

«Βγάλτε όλοι τον γ@μημένο σκασμό. Έγινα δεκτή για πρακτική στην NASA«, είπε με άπταιστα… κεφαλαία (για την απαιτούμενη έμφαση) στην ανάρτησή της.

Λίγο αργότερα κάποιος της απάντησε αυστηρά και μονολεκτικά: «Language«, δηλαδή να προσέχει το λεξιλόγιό της.

Η Naomi δεν πτοήθηκε, επανήλθε και απάντησε χυδαία: «Suck my d@ck and balls» είπε, κάτι που δεν μεταφράζεται. Ας το περιγράψουμε ως μια δημοφιλή -για τους άντρες- σεξουαλική πράξη…

Αυτό που δεν γνώριζε, ήταν ποιος ήταν ο συνομιλητής της. Που δεν ήταν άλλος, από τον Homer Hickam, πρώην μηχανικό της NASA και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου που… εποπτεύει την NASA!

Ο Homer Hickam, λοιπόν, της απάντησε: «Κι εγώ είμαι στο Εθνικό Συμβούλιο που εποπτεύει την NASA».

Δείτε τον διάλογο

NASA

NASA… τέλος!

Οι φίλοι της 21χρονης τότε ξεκίνησαν να απαντούν στον Hickam με προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, κάνοντας όμως το λάθος να βάζουν το hashtag #NASA στις αναρτήσεις τους και κάπως έτσι η Υπηρεσία πήρε… χαμπάρι το τι γινόταν.

Αποτέλεσμα; Η 21χρονη έχασε την υποτροφία της με τον Hickam να της παραδίδει δωρεάν μαθήματα ευπρέπειας, αφού σε ανάρτηση στο blog του έγραψε πως θα κάνει ό, τι μπορεί για να την βοηθήσει στο μέλλον να βρει μια θέση στον χώρο της Αεροναυπηγικής…

Πηγή: dailymail.co.uk

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση