Airbus 320: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο πριν την συντριβή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 01 Απριλίου 2015 21:01 Airbus 320: Δημοσιογράφος αποκαλύπτει τι δείχνει το βίντεο ντοκουμέντο πριν την συντριβή

Το συγκεκριμένο θεωρείται από πολλούς αυθεντικό, από πολλούς όμως όχι και λέγεται πως απεικονίζει τους επιβάτες του μοιραίου αεροπλάνου Airbus 320 της Germanwings σε κατάσταση πανικού, στιγμές πριν την συντριβή του στις γαλλικές Άλπεις.

Ένας από τους δημοσιογράφους που είδε το οπτικοακουστικό υλικό -το οποίο πιστεύεται πως δείχνει τις τελευταίες, δραματικές στιγμές μέσα στο αεροπλάνο της Germanwings- αποκαλύπτει τον τρόμο που έζησε με τις συγκλονιστικές εικόνες που αντίκρισε.

Σε μία συνέντευξη, ο Julie Reichert, αρχισυντάκτης της εφημερίδας Bild, δήλωσε πως ακούγονται οι επιβάτες να ουρλιάζουν μερικές μόνο στιγμές πριν το αεροπλάνο προσκρούσει στις κορυφές των γαλλικών Άλπεων.

Μιλώντας στο CNN σχετικά με τις εικόνες στο βίντεο λίγο πριν "κοπεί" η εικόνα, η δημοσιογράφος δήλωσε πως ήταν "πολύ ενοχλητικές".

Τόνισε ακόμη: "Πιστεύουμε πως το υλικό δείχνει τις τελευταίες στιγμές, όταν το αεροπλάνο κατευθύνεται προς το έδαφος και οι άνθρωποι βρίσκονται σε πανικό, ουρλιάζουν και στο παρασκήνιο ακούγεται αυτός ο "μεταλικός" χτύπος ο οποίος έχει αναφερθεί ήδη. Στην συνέχεια, κάτι φαίνεται πως χτυπά το αεροπλάνο, ή το αεροπλάνο φαίνεται να χτυπά κάτι και τραντάζεται για λίγο, ενώ στην συνέχεια διακόπτεται η εικόνα".

Ερωτώμενος σχετικά με το αν πιστεύει πως το συγκεκριμένο υλικό είναι αυθεντικό ή όχι, ο κ. Reinchert δήλωσε πως θεωρεί ότι το βίντεο είναι γνήσιο, ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει σχετικά με το πως ή από που το απέκτησε.

Η είδηση για αυτό το βίντεο -που είναι γυρισμένο από κινητό τηλέφωνο- βγήκε στην δημοσιότητα χθες (σ.σ. Τρίτη) μετά την ανακοίνωση του γαλλικού περιοδικού Paris Match και της γερμανικής εφημερίδας Bild, πως διαθέτουν ένα βίντεο που βρέθηκε στα συντρίμμια του σημείου της αεροπορικής τραγωδίας.

Η Bild ανακοίνωσε πως το υλικό είναι θολό και πως δεν μπορούν να ταυτοποιηθούν συγκεκριμένα άτομα, ωστόσο εξετάζεται ως κομμάτι αποδείξεων από τους ερευνητές.

Οι επιβάτες ακούγονται να φωνάζουν "ω Θεέ μου" σε διάφορες γλώσσες, ενώ στο τέλος τουλάχιστον τρεις "μεταλλικοί" κρότοι.


Πηγή: mirror.co.uk

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση