Το ροζ βίντεο με το τρίο «έκαψε» γυναίκα εκπαιδευτικό! Την εκβίαζαν για 7 ολόκληρα χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 04 Σεπτεμβρίου 2018 12:22 Το ροζ βίντεο με το τρίο «έκαψε» γυναίκα εκπαιδευτικό! Την εκβίαζαν για 7 ολόκληρα χρόνια

Η άτυχη γυναίκα και εκπαιδευτικός φαίνεται πως είχε πέσει θύμα κυκλώματος εκβιαστών για 7 ολόκληρα χρόνια.

Βάσει ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πολίτης» η γυναίκα κατήγγειλε τελικά την υπόθεση φέτος περί τα τέλη Αυγούστου, όταν πλέον μετά από 7 ολόκληρα χρόνια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο και κατέστη και για την ίδια πλέον μη διαχειρίσιμη.

Προ επτά περίπου ετών η εκπαιδευτικός είχε ξεκινήσει να έχει τακτική επικοινωνία στο MSN με δυο άνδρες, όταν ξαφνικά έγινε αποδέκτης απειλητικών sms από τρίτο άνδρα ο οποίος ισχυριζόταν ότι έχει στην κατοχή του ένα ροζ βίντεο στο οποίο συμμετέχει η ίδια και το οποίο προτίθετο να το δημοσιοποιήσει.

Αξίζει να ειπωθεί ότι η ίδια ισχυρίζεται ότι ουδέποτε πρωταγωνίστησε σε κάποιο ροζ βίντεο, ωστόσο υπό τον φόβο ότι ενδεχομένως θα έπεφτε θύμα μονταρισμένου κατάλληλα οπτικοακουστικού υλικού, υπέκυπτε στους επαναλαμβανόμενους ωμούς εκβιασμούς, δίδοντας ο, τι της ζητούσαν.

Στην πορεία κατέθεσε λεφτά σε ένα λογαριασμό που έφερε γυναικείο όνομα,  ωστόσο εν συνεχεία αντιλήφθηκε ότι αποδέκτης ήταν ένας εκ των ανδρών με τον οποίον συνομιλούσε στο MSN, οι οποίοι προφανώς γνωρίζονταν μεταξύ τους.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η ίδια όταν εκμυστηρεύτηκε στον πρώτο ύποπτο τι περνούσε τελικά συνήψε και ερωτικό δεσμό μαζί του και προχώρησε σε ερωτικές περιπτύξεις με αυτόν και ακόμα έναν φίλο του μια νύκτα που είχαν όλοι μαζί καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ.

Εκεί άρχισαν οι απειλές και από τον πρώτο ότι θα δημοσίευε τα όσα είχαν περάσει το βράδυ εκείνο. Συνολικά τις απέσπασαν περιουσία πάνω από 120 χιλιάδες ενώ χθες το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας επέβαλε 8μερη προσωποκράτηση σε δυο Κύπριους 46 και 57 ετών ενώ για την υπόθεση αναζητείται τρίτος ύποπτος.

πηγή: newsit.com.cy

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση