Πάει για… βραβείο αντιπάθειας ο Μακρόν – «Την είπε» σε πολίτη επειδή… τόλμησε να του πει ότι είναι άνεργος

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2018 22:00 Πάει για… βραβείο αντιπάθειας ο Μακρόν – «Την είπε» σε πολίτη επειδή… τόλμησε να του πει ότι είναι άνεργος

Ο Γάλλος πρόεδρος λίγο – πολύ τον χαρακτήρισε τεμπέλη, λέγοντάς του προκλητικά πως «μπορώ να σου βρω δουλειά μέχρι να διασχίσω αυτόν τον δρόμο».

Ανέφερε συγκεκριμένα πως όπου και να πάει περιοδεία εργοδότες του εκφράζουν παράπονα για το ότι ψάχνουν προσωπικό και δεν βρίσκουν.

Τι κι αν ο άνεργος έλεγε στον Μακρόν πως στέλνει βιογραφικά και δεν βρίσκει δουλειά; Ο Γάλλος πρόεδρος επέμενε στο… αφήγημά του πως στον ξενοδοχειακό κλάδο και στην εστίαση ένας στους δύο προσλαμβάνουν.

«Εάν είστε έτοιμος και πρόθυμος, ο ξενοδοχειακός τομέας, οι χώροι εστίασης, οι κατασκευές, δεν υπάρχει μέρος που να πηγαίνω και να μην μού λένε ότι χρειάζονται ανθρώπους,. Ούτε ένα! Ξενοδοχεία, καφέ, εστιατόρια…περνάω τον δρόμο και σας βρίσκω!», συνέχισε ο πρόεδρος της Γαλλίας δείχνοντας προς τους γύρω δρόμους.

Βέβαια η ανεργία στην Γαλλία είναι πάνω από 10%, κάτι που μάλλον για τον Μακρόν οφείλεται στο ότι… υπάρχουν πολλοί τεμπέληδες που δεν ψάχνουν για δουλειά. Το με ποιους όρους και συνθήκες βέβαια, μάλλον είναι «ψιλά γράμματα»…

Αυτή είναι η τρίτη «χτυπητή»… προσπάθεια του Μακρόν να γίνει αντιπαθητικός. Είχε προηγηθεί ο τρόπος που μίλησε μετανάστρια αλλά και το «κατσάδιασμα» σε έφηβο επειδή τόλμησε να του μιλήσει στον ενικό.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση