Σοκ σε μαιευτήριο στην Κένυα - Βρέθηκαν 12 πτώματα βρεφών σε σακούλες και κουτιά!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 19 Σεπτεμβρίου 2018 16:44 Σοκ σε μαιευτήριο στην Κένυα - Βρέθηκαν 12 πτώματα βρεφών σε σακούλες και κουτιά!

Εικόνες σοκ αντίκρισε ο κυβερνήτης του Ναϊρόμπι, Μάικ Σόνκο, όταν σε αιφνιδιαστική του επίσκεψη στο μαιευτήριο Παμγουάνι, ανακάλυψε 12 πτώματα βρεφών, τα οποία είχαν πεθάνει κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και είχαν τοποθετηθεί σε κουτιά και σακούλες μέσα σε ένα δωμάτιο του μαιευτηρίου!

Εξοργισμένος ο κ.Σόνκο δήλωσε πως «κατά την ξαφνική μου επίσκεψη, ανακάλυψα 12 πτώματα βρεφών, τα οποία είχαν πεθάνει μυστηριωδώς στο νοσοκομείο και είχαν τοποθετηθεί σε κουτιά και σακούλες μέσα σε ένα δωμάτιο».

Ο κυβερνήτης του Ναϊρόμπι, έθεσε σε διαθεσιμότητα τους περισσότερους ανώτερους υπαλλήλους του μαιευτηρίου, καθώς και τον διοικητή, τον επόπτη και τον γυναικολόγο που είχε βάρδια εκείνη την ώρα.

Ο λόγος της αιφνιδιαστικής του επίσκεψης στο μαιευτήριο ήταν οι καταγγελίες που είχε για ύπαρξη ενός πτώματος βρέφους, δεν περίμενε ότι τελικά τα πτώματα θα ήταν δώδεκα και ήδη έχει ξεκινήσει τις έρευνες για να διαπιστωθεί τι έχει συμβεί στο εν λόγω μαιευτήριο.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο θάνατος των βρεφών προήλθε από καταστροφή μηχανημάτων στο μαιευτήριο, η διοίκηση του οποίου προσπάθησε να αποκρύψει το γεγονός.

Πηγή:the-star.co.ke

Προσαρμοσμένη αναζήτηση