Άργος: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος Μπάμπης δίπλα στη διαλυμένη του μηχανή – Η νύχτα που πέρασε [pics]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 29 Οκτωβρίου 2018 10:39 Άργος: Βρέθηκε ζωντανός ο αγνοούμενος Μπάμπης δίπλα στη διαλυμένη του μηχανή – Η νύχτα που πέρασε [pics]

Λίγο πριν τις 08.00 το πρωί ανασυρθηκε τελικά από τη πυροσβεστική και παραλείφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ο 25χρονος μοτοσικλετιστής motocross που αγνοείτο από το απόγευμα της Κυριακής 28 Οκτωβρίου, στο Άργος.

Ο νεαρός ανασυρθηκε σε ανάχωμα λίγο πριν τον Αγιο Βασίλη. Εκεί πιθανότατα είχε πάει να κάνει motocross και κάτω από άγνωστες συνθήκες έπαθε κάποιο ατύχημα, έπεσε και παρέμεινε όλη τη νύχτα στο σημείο, χωρίς να μπορέσουν να τον εντοπίσουν οι δυνάμεις που έπαιρναν μέρος στις έρευνες.

Ο Μπάμπης είχε τις αισθήσεις του όταν έφθασαν οι άνδρες της πυροσβεστικής. Ήταν ξαπλωμένος και φόραγε την στολή και το κράνος του, κάτι που έπαιξε τεράστιο ρόλο στο να παραμείνει ζωντανός.

Η μηχανή του έχει κοπεί σε δυο μέρη. Ο νεαρός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, με τους γιατρούς να προσπαθούν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της υγείας του.

Εικόνες από το σημείο που βρέθηκε ο νεαρός

Ο νεαρός Μπάμπης διακομίστηκε από το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Άργους, με διάσειση από το κτύπημα και με έντονα σημάδια υποθερμίας από τις πολλές ώρες που έμεινε ακινητοποιημένος.

Πηγή: argolikeseidhseis.gr, argonafplia.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση