Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Νοεμβρίου 2018 14:47 Πυροβολισμοί σε σχολείο στη Βόρεια Καρολίνα

- Συναγερμός στην Βόρεια Καρολίνα μετά τις πληροφορίες για πυροβολισμούς σε Γυμνάσιο στην πόλη Χάμστεντ - Όλα τα σχολεία που είναι στο συγκρότημα έχουν αποκλειστεί και τα παιδιά μεταφέρονται σε ασφαλές σημείο

Συναγερμός έχει σημάνει στην Βόρεια Καρολίνα μετά τις πληροφορίες για πυροβολισμούς στο Γυμνάσιο Τοπσαιλ. Επί τόπου έχουν σπεύσει ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Σύμφωνα με το γραφείο του Σερίφη της περιοχής η επιχείρηση είναι σε εξέλιξη και μέχρι στιγμής δεν έχουν αναφερθεί τραυματισμοί.

Το Γυμνάσιο του Τοπσάιλ είναι στην πόλη Χάμστεντ 175 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας της Βόρειας Καρολίνας. Ευτυχώς, τα περισσότερα παιδιά σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ δεν είχαν φτάσει ακόμα στο σχολείο και σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής το σχολείο είναι αποκλεισμένο χωρίς κανένας να μπορεί να μπει ή να βγει από αυτό. Η αστυνομία δέχθηκε το τηλεφώνημα για τους πυροβολισμούς στις 6.30 το πρωί. Στο ίδιο σχολείο τον περασμένο Μάιο είχε σημάνει συναγερμός αφού δυο μαθητές είχαν συλληφθεί να έχουν μαζί τους βαρύ οπλισμό.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης έχει ανέβει στην ταράτσα του σχολείου.

 

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση