Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Στο βασιλικό μπαλκόνι: Οι λαμπερές Κέιτ & Μέγκαν & η μουτρωμένη βασίλισσα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 10:11 Στο βασιλικό μπαλκόνι: Οι λαμπερές Κέιτ & Μέγκαν & η μουτρωμένη βασίλισσα

Τα μούτρα της βασίλισσας Ελισάβετ στο μπαλκόνι του παλατιού, επεσκίασαν τις λαμπερές εμφανίσεις των γυναικών της βασιλικής οικογένειες.

Την τελετή της Εκατονταετηρίδας από τη λήξη του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (11.11.2018) στο Λονδίνο παρακολούθησε σύσσωμη η βασιλική οικογένεια. 

Στο μπαλκόνι δίπλα στη βασίλισσα Ελισάβετ κάθησε η Κέιτ και η Καμίλα, ενώ η Μέγκαν Μαρκλ κάθησε δίπλα στη σύζυγο του Γερμανού προέδρου Φρανκ Βάλτερ Σταϊνμάιερ.

 

Μάλιστα, ήταν η πρώτη φορά που πρόεδρος της Γερμανίας κατέθεσε στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων, σε μία ιστορική πράξη συμφιλίωσης.  

Στεφάνι κατέθεσαν και ο Πρίγκιπας Κάρολος, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι αλλά τα φώτα της δημοσιότητας έκλεψαν οι γυναίκες της οικογένειας που στέκονταν ντυμένες στα μαύρα στα μπαλκόνια. 

Λαμπερή η Κέιτ Μίντλετον με εκπληκτικό ταγιέρ με λευκό κολάρο και κόκκινες επωμίδες ήταν η πιο καλοντυμένη. 

Λαμπερή και η Μέγκαν, στην πρώτη της φορά στο μπαλκόνι για τη συγκεκριμένη τελετή. 

Όσο για τα παρασκήνια, οι τηλεοπτικοί φακοί κάποια στιγμή εστίασαν στη Βασίλισσα, η οποία δεν φαινόταν και πολύ καλά. 

Κάποιοι κακοπροαίρετοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι για την κακή διάθεση της Ελισάβετ ίσως να ευθύνεται κι η παρουσία της Καμίλα δεξιά της. Κάποιοι άλλοι υπέθεσαν ότι για όλα φταίει η Μέγκαν, την οποία δεν πολυσυμπαθεί η βασίλισσα. 

thetoc.gr