Μόσχα: Αεροπλάνο για Αθήνα σκότωσε άνθρωπο στο διάδρομο απογείωσης!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2018 23:31 Μόσχα: Αεροπλάνο για Αθήνα σκότωσε άνθρωπο στο διάδρομο απογείωσης!

Σύμφωνα με το Sputnik από τη Μόσχα, στο σημείο που βρέθηκε ο νεκρός άνδρας, οι αρχές βρήκαν ένα εισιτήριο επιβίβασης για την ελληνική πρωτεύουσα.

Όπως μεταδίδουν ρωσικά ΜΜΕ, ένα αεροπλάνο τύπου Boeing 737 χτύπησε τον άτυχο άνδρα στον διάδρομο απογείωσης του αεροδρομίου.

Όπως ανέφερε πηγή στο Sputnik, λίγο μετά την απογείωση του αεροσκάφους με προορισμό την Αθήνα, το πλήρωμα ενημέρωσε τους αρμόδιους για υποτιθέμενη σύγκρουση με ζώο…

Στο σύστημα δεν υπήρξε ενημέρωση για την πρόκληση βλάβης και έτσι, το Boeing 737 δεν επέστρεψε στο αεροδρόμιο Σερεμέτιεβο της Μόσχας.

Πάντως, οι αρμόδιοι ασφαλείας κλήθηκαν να ελέγξουν το σημείο, όπου και εντόπισαν μέλη ανθρώπινου σώματος, όπως συμπλήρωσε η πηγή.

Οι πιλότοι του αεροπλάνου ανέφεραν πληροφορίες σχετικά με το περιστατικό στις τοπικές υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης κατά τη διάρκεια της φόρτωσης αποσκευών και εμπορευμάτων.

Το πλήρωμα, ωστόσο, αποφάσισε να συνεχίσει την πτήση καθώς ο εξοπλισμός έκτακτης ανάγκης δεν έπαψε να λειτουργεί.

Το αεροδρόμιο, εν τω μεταξύ, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου ενός άνδρα, με εκπρόσωπο να αναφέρει ότι στη διάρκεια της επιθεώρησης βρέθηκαν “ένα ανθρώπινο σώμα, τα ρούχα και τα υπόλοιπα προσωπικά αντικείμενα ενός άνδρα”.

πηγή: Sputniknews.com newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση