Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού ο Πέτρος Μαντούβαλος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Νοεμβρίου 2018 17:07 Πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του Ολυμπιακού ο Πέτρος Μαντούβαλος

Τι είπαν στις δηλώσεις τους ο γνωστός ποινικολόγος και ο Μιχάλης Κουντούρης.

Την προεδρία και την υποστήριξη του ΤΑΑ Ολυμπιακός ανέλαβε ο Πέτρος Μαντούβαλος, με σκοπό να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο το «ερυθρόλευκο» τμήμα βόλεϊ των Ανδρών.

Ο γνωστός ποινικολόγος, ο οποίος είναι επίσης πρώην βουλευτής και πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά παρουσιάστηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη των Πειραιωτών, Μιχάλη Κουντούρη, σε σχετική συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του συλλόγου.

Όπως τόνισε στις δηλώσεις του ο κ. Μαντούβαλος, αναλαμβάνει την προεδρία στο βόλεϊ Ανδρών, με στόχο να βοηθήσει το τμήμα να παραμείνει στην κορυφή, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερα βήματα στην Ευρώπη.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού επισήμανε: «Όλα τα τμήματα έχουν ανάγκη από επιφανείς παράγοντες και πρέπει όλοι να βοηθήσουν στο γηπεδικό. Από τον δήμο Πειραιά, τους βουλευτές, τους υπουργούς. Άλλα σωματεία που δεν παίζουν καν στην Ευρώπη, έχουν χαρισμένα γήπεδα από το κράτος κι εμείς, με τόσους διεθνείς, δεν μπορούμε να στεγάσουμε τις ομάδες μας που είναι και πρωταθλήτριες Ευρώπης».

Πηγή: newsbeast.gr