Το Ναυάγιο της Ζακύνθου καλύτερη παραλία στον κόσμο το 2018

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Νοεμβρίου 2018 11:33 Το Ναυάγιο της Ζακύνθου καλύτερη παραλία στον κόσμο το 2018

Σύμφωνα με 1.200 επαγγελματίες του τουρισμού που συμμετείχαν σε έρευνα της τουριστικής πλατφόρμας FlightNetwork.

Η παραλία Ναυάγιο στη Ζάκυνθο αναδείχθηκε καλύτερη παραλία στον κόσμο για το 2018, σύμφωνα με έρευνα την οποία πραγματοποίησε η ηλεκτρονική τουριστική πλατφόρμα FlightNetwork και στην οποία συμμετείχαν 1.200 επαγγελματίες του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, η διάσημη παραλία της Ζακύνθου βαθμολογήθηκε με 10/10 στην κατηγορία «Καθαρή, Ανέγγιχτη, Όμορφη» και με 8/10 στην κατηγορία «Ποιότητα άμμου και νερού». Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η παραλία Whitehaven στα νησιά Whitsunday Islands του Κουίνσλαντ στην Αυστραλία, η οποία είναι προσβάσιμη μόνο με ελικόπτερο ή υδροπλάνο.

Στην 3η θέση βρίσκεται η «Κρυφή παραλία» στο Φιλιππινέζικο νησί El Nido, γνωστή για τους πανύψηλους ασβεστολιθικούς βράχους.

Ακολουθούν οι παραλίες στα νησιά Fernando do Noronha της Βραζιλίας (4η), Tulum του Μεξικό (5η), Turks & Caicos της Καραϊβικής (6η), Κέιμαν (7η) και Anse Source D’Argent στις Σεϊχέλες (8η). Στην 9η θέση βρίσκεται η διάσημη από παραλία από την ομόνυμη ταινία που πρωταγωνίστησε ο Ντι Κάπριο, Maya Bay στην Ταϊλάνδη και την δεκάδα συμπληρώνει η διάσημη παραλία Varadero στην Κούβα.

Πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση