Τζιχαντιστές εκτελούν Αιθίοπες χριστιανούς στη Λιβύη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 19 Απριλίου 2015 17:51 Τζιχαντιστές εκτελούν Αιθίοπες χριστιανούς στη Λιβύη
Νέα σφαγή της ISIS στη Λιβύη. Οι άντρες του Ισλαμικού Κράτους εκτέλεσαν Αιθίοπες Χριστιανούς, χαρακτηρίζοντας εχθρική την εκκλησία τους.
 
Η οργάνωση Ισλαμικό Κράτος δημοσιοποίησε σήμερα ένα βίντεο στο οποίο τζιχαντιστές στη Λιβύη εκτελούν 30 άνδρες, τους οποίους παρουσιάζουν ως χριστιανούς της Αιθιοπίας.
 
Το βίντεο αυτό, διάρκειας 29 λεπτών, το οποίο αναρτήθηκε σε τζιχαντιστικούς ιστότοπους, δείχνει μια ομάδα τουλάχιστον 16 ανδρών με κομμένο το λαιμό τους σε μια παραλία και μια ομάδα 12 άλλων οι οποίοι εκτελούνται με σφαίρες σε μια ερημική περιοχή.
 
Στο βίντεο οι τζιχαντιστές τους παρουσιάζουν ως μέλη της «εχθρικής Αιθιοπικής Εκκλησίας» και έχουν βάλει αγγλικούς, γαλλικούς, πορτογαλικούς και ρωσικούς υπότιτλους.
 
Ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα μιλάει στα αγγλικά ενώ οι άλλοι δήμιοι, ένας πίσω από κάθε κρατούμενο, φορούν στρατιωτικές στολές και σιωπούν. Όλοι φορούν κουκούλες. «Το μουσουλμανικό αίμα που χύνεται από τα χέρια των θρησκειών σας δεν είναι φθηνό», λέει ο άνδρας κοιτάζοντας την κάμερα.

Όπως αναφέρεται στο βίντεο, οι Χριστιανοί έχασαν το σωστό μονοπάτι, αποδεχόμενοι την Αγία Τριάδα και εγκατέλειψαν τον έναν και μοναδικό Θεό. Φυσικά, εκτοξεύουν απειλές πως θα υπάρξουν κι άλλες εκτελέσεις Χριστιανών
 
thetoc.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση