Το σατανικό σχέδιο ενός ιερέα - 11 νεκροί και 90 τραυματίες από μαζική δηλητηρίαση

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018 16:11 Το σατανικό σχέδιο ενός ιερέα - 11 νεκροί και 90 τραυματίες από μαζική δηλητηρίαση

Το σατανικό σχέδιο ενός κληρικού για να δυσφημίσει τον ναό Kichguth Maramma στην πόλη Karnataka στην Ινδία και στη συνέχεια να αναλάβει ο ίδιος τα οικονομικά του είχε τραγική κατάληξη. Από την μαζική δηλητηρίαση των πιστών περίπου 90 άτομα νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, ενώ 11 έχασαν τη ζωή τους.

Τα αποθεματικά του ναού ανέρχονται σε 38 χιλιάδες λίρες. Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνελήφθη ο Mahadeva, 52 ετών και η ερωμένη του Ambika, 35 ετών, αλλά και ο σύζυγος της ο 46χρονος Madesha και ένας συνταξιούχος ιερέας με το όνομα Doddaiah.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία δηλητηρίασαν το φαγητό που προετοιμάζεται καθημερινά για τους πιστούς που πηγαίνουν στο ναό και ονομάζεται Prasadam. Σύμφωνα με τους Times of India, η αστυνομία βρήκε αποδεικτικά στοιχεία που δείχνουν ότι προμηθεύτηκαν από συγγενή της ερωμένης του "εγκεφάλου" της επιχείρησης, μπουκάλια εντομοκτόνου, καθώς ήταν αγρότης.


πηγή: enikos.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση