Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Τσουνάμι Ινδονησία: Σοκάρει ο τραγουδιστής της μπάντας που “κατάπιαν” τα ορμητικά νερά

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 23 Δεκεμβρίου 2018 14:24 Τσουνάμι Ινδονησία: Σοκάρει ο τραγουδιστής της μπάντας που “κατάπιαν” τα ορμητικά νερά

Ένα από τα βίντεο που έχουν προκαλέσει αίσθηση είναι αυτό με την μπάντα που ενώ παίζει μουσική, ξαφνικά εξαφανίζεται από τα ορμητικά νερά του τσουνάμι.

Πρόκειται για τους Seventeen οι οποίοι έπαιζαν στο παραλιακό κέντρο Tanjung Lesung στην Ινδονησία. ο τραγουδιστής, Riefian Fajarsyah είναι ζωντανός, ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο κάποια μέλη της μπάντας που έχασαν τη ζωή τους.

Ο μπασίστας Άουαλ “Μπάνι” Πουρμπάνι, ο μάνατζερ Όκι Ουιτζάγια, ο κιθαρίστας Χέρμαν Σικουμπάνγκ και το μέλος της παραγωγής Ουτζάνγκ.

“Χάσαμε τον Μπάνι και τον μάνατζερ Όκι”, δηλώνει ο βασικός τραγουδιστής του συγκροτήματος Ρίφιαν “Ίφαν” Φαγιάρσιαχ σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα του προς τους θαυμαστές τους το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Παράλληλα εκπρόσωπος της PLN δήλωσε σε συνέντευξη ότι 29 εργαζόμενοι και συγγενείς τους πέθαναν και 13 αγνοούνται.

Οι επιζώντες έλαβαν τις πρώτες βοήθειες σε κλινικές, αλλά δεν μπορούν να επιστρέψουν στην Τζακάρτα γιατί είναι αποκλεισμένες οι οδικές αρτηρίες, δήλωσε μάνατζερ του συγκροτήματος, προσθέτοντας ότι συγκλονίστηκαν “διότι πολλοί από τους παρευρισκόμενους είχαν πάρει μαζί τις οικογένειές τους (…) Λέγανε ιστορίες και διασκέδαζαν στην παραλία και δεν το περιμέναμε αυτό”.

Άλλα μέλη της μπάντας αγνοούνται, όπως αγνοείται και η γυναίκα του. Γι αυτό ο Riefian ανήρτησε μια κοινή φωτογραφία τους γράφοντας “σήμερα είναι τα γενέθλιά σου. Γρήγορα σπίτι…”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hari ini kamu ulang tahun, aku mau ucapin langsung, cepet pulang sayang @dylan_sahara

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riefian Fajarsyah (@ifanseventeen) στις

πηγή: newsit.gr