Πιλότος γρονθοκοπεί την κοπέλα του γιατί ξέχασε ένα δώρο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2019 15:59 Πιλότος γρονθοκοπεί την κοπέλα του γιατί ξέχασε ένα δώρο
«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος με τον οποίο ήμουν μαζί τρία χρόνια προσπάθησε να με σκοτώσει»

Ένα τρομακτικό βίντεο στο οποίο καταγράφεται ένας νεαρός να γρονθοκοπεί την κοπέλα του, έχει σοκάρει τη Βραζιλία. Θύτης είναι ο 24χρονος πιλότος Victor Junqueira και θύμα η όμορφη αγαπημένη του, η 26χρονη δικηγόρος Luciana Sinzimbra η οποία φοβούμενη ότι ο καυγάς με τον σύντροφό της θα λάμβανε ανεξέλεγκτες διαστάσεις, έκρυψε το κινητό της στο δωμάτιο και άρχισε να καταγράφει.

Το βίαιο περιστατικό συνέβη στις 15 Δεκεμβρίου στο διαμέρισμά τους στην Goiania της Βραζιλίας, μετά την επιστροφή τους από δείπνο με φίλους.

Η γυναίκα δήλωσε αργότερα στο κανάλι Globo G1 ότι είχε ξεχάσει ένα δώρο στο μπαρ, κάτι που εξόργισε τον φίλο της. «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο άνθρωπος με τον οποίο ήμουν μαζί τρία χρόνια προσπάθησε να με σκοτώσει», τόνισε.

Η ίδια ανέφερε επίσης ότι το βίντεο κυκλοφόρησε αρχικά χωρίς την έγκρισή της, αλλά αποφάσισε να μιλήσει με την ελπίδα ότι δε θα συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλον.

Το βίντεο δείχνει τον Junqueira να κάθεται ακριβώς μπροστά από την αναστατωμένη Sinzimbra στο κρεβάτι. Στη συνέχεια τη χτυπά στο πρόσωπο και συνεχίζει να τη γρονθοκοπεί καθώς εκείνη προσπαθεί να αμυνθεί. «Σταμάτα να με χτυπάς», επαναλαμβάνει η 26χρονη. «Θα σε χτυπήσω κι άλλο», απαντά ο νεαρός. «Μου λες ψέματα συνέχεια», συνεχίζει.

Η δικηγόρος μετά το περιστατικό κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, ο 24χρονος δεν συνελήφθη, αλλά του επιβλήθηκαν «περιοριστικοί όροι».

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση