Βίντεο: Φρικτή δολοφονία χορεύτριας - Της χτύπαγε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και την εκτέλεσε από ζήλεια (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 11:52 Βίντεο: Φρικτή δολοφονία χορεύτριας - Της χτύπαγε το κεφάλι στο πεζοδρόμιο και την εκτέλεσε από ζήλεια (ΠΡΟΣΟΧΗ, ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η φρικτή δολοφονία της 29χρονης χορεύτριας Cicera Alves de Sena από τον 32χρονο σύζυγό της Milton Vieira Severiano καταγράφηκε από τις κάμερες κλειστού κυκλώματος ασφαλείας.

Στο βίντεο φαίνεται να σέρνει την 29χρονη στον κήπο του διαμερίσματός τους, να την αρπάζει από τα μαλλιά και να χτυπά το κεφάλι της στο πεζοδρόμιο 11 φορές.

Στη συνέχεια τη γρονθοκόπησε 10 φορές και έφυγε από το σημείο, αφήνοντάς την αναίσθητη. Μπήκε στο σπίτι τους, στο Rio de Janeiro, και επέστρεψε με όπλο, πυροβολώντας την 5 φορές στο πρόσωπο.

"Ήταν παντρεμένοι μόνο 4 ημέρες όταν άκουσα τον άγριο καυγά. Ήταν μέλος της ομάδας χορού Jaula das Gostozuedas που είμαι μεγάλος θαυμαστής.

Της φώναζε και την κατηγορούσε ότι είναι πόρνη και ότι θα ήταν καλύτερα να ήταν νεκρή. Κατάλαβα ότι κάτι τρομερό συνέβαινε και μετά σταμάτησαν όλα έως ότου άκουσα τους πυροβολισμούς", σημείωσε ο τρομοκρατημένος γείτονάς τους Lelio Maya Puga.

Μετά τη δολοφονία της, ο 32χρονος έκλεψε το αυτοκίνητο ενός γείτονα αλλά τον έπιασε η αστυνομία ενώ προσπαθούσε να διαφύγει.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 4 πιστόλια, ένα κυνηγετικό όπλο και ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Μετά τη σύλληψή του ομολόγησε πως τη δολοφόνησε επειδή την κοίταζαν άλλοι άντρες και αντιμετωπίζει την ποινή της ισόβιας κάθειρξης.

Πηγή: Dailymail

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση