Σοκ στις ΗΠΑ: 6χρονος πήγε σχολείο με γεμάτο πιστόλι!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019 09:42 Σοκ στις ΗΠΑ: 6χρονος πήγε σχολείο με γεμάτο πιστόλι!

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έχει αναστατώσει το Οχάιο των ΗΠΑ. Ένα αγόρι μόλις 6 ετών πήγε στο σχολείο έχοντας μαζί του ένα γεμάτο πιστόλι!

Όλα έγιναν στην πόλη Κολόμπους στην πολιτεία του Οχάιο των ΗΠΑ. Το σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, όταν ο 6χρονος βρέθηκε με το πιστόλι πάνω του. Το γεμάτο πιστόλι…

Δεν είναι γνωστό πως έφτασε το γεμάτο πιστόλι στα χέρια ενός εξάχρονου.

Το προσωπικό του σταθμού Africentric ενημερώθηκε ότι ένας μαθητής φαινόταν να έχει κάποιο «βαρύ αντικείμενο» στο παντελόνι του. Όταν το 6χρονο αγόρι έφτασε στην είσοδο του σταθμού και αμέσως βρέθηκε και απομακρύνθηκε το πιστόλι.

Λόγω της ηλικίας του, ο 6χρονος δεν θα διωχθεί. Έχει ξεκινήσει έρευνα, όμως, για το περιστατικό. Κυρίως για να διευκρινιστεί πως βρέθηκε το όπλο στα χέρια του μικρού αγοριού. Το σχολείο, πάντως, όπως ενημερώθηκαν οι γονείς θα αντιμετωπίσει πειθαρχικά το ζήτημα.

Η οπλοφορία είναι δικαίωμα κατοχυρωμένο από το Σύνταγμα στις ΗΠΑ, όπου το ένα τρίτο των ενηλίκων δηλώνει ότι έχει στην κατοχή του τουλάχιστον ένα πυροβόλο όπλο.

Σχεδόν 40.000 άνθρωποι σκοτώνονται κάθε χρόνο από σφαίρες, στο πλαίσιο εγκληματικών ενεργειών, από ατύχημα, ή αυτοκτονώντας.

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, 521 άνθρωποι έχουν σκοτωθεί στις ΗΠΑ από πυρά (στον αριθμό αυτόν δεν συμπεριλαμβάνονται οι αυτόχειρες) ενώ 98 ανήλικοι έχουν σκοτωθεί ή τραυματιστεί από σφαίρες, σύμφωνα με το site Gun Violence Archive.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ και Fox News

Προσαρμοσμένη αναζήτηση