Πέθανε από το κρύο η «πεζοπόρος με το μπικίνι»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019 08:00 Πέθανε από το κρύο η «πεζοπόρος με το μπικίνι»
Έπεσε σε χαράδρα ύψους 20 μέτρων και άφησε την τελευταία της πνοή από υποθερμία

Είχε γίνει διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως «Bikini Hiker» («Πεζοπόρος με μπικίνι»), χάρη στις φωτογραφίες που δημοσίευε σε μια σειρά από μέρη τα οποία επισκεπτόταν φορώντας μόνο μπικίνι.

Η 36χρονη Gigi Wu από την Ταϊβάν, άφησε την τελευταία της πνοή εξαιτίας του ψύχους όταν έπεσε σε χαράδρα από ύψος 20 μέτρων καθώς πεζοπορούσε στο ιστορικό μονοπάτι Batongguan στο Εθνικό Πάρκο Γιουζάν στην Ταϊβάν. Κατά τη διάρκεια της πεζοπορίας, η Wu έπεσε σε χαράδρα και επέζησε των τραυματισμών της. Ωστόσο, δεν ήταν σε θέση να κινηθεί και έμεινε παγιδευμένη στη βάση του   φαραγγιού. Η τραυματισμένη γυναίκα, ενημέρωσε για την κατάστασή της μέσω ενός δορυφορικού τηλεφώνου λέγοντας στους φίλους της ότι δεν μπορούσε να κινηθεί, δίνοντας ταυτόχρονα τις συντεταγμένες στους διασώστες.

Ωστόσο, εξαιτίας σφοδρής κακοκαιρίας άλλαξε το σχέδιο διάσωσης και αντί να χρησιμοποιηθεί ελικόπτερο, η προσέγγιση έπρεπε να γίνει με τα πόδια. Τελικά, 43 ώρες μετά οι διασώστες εντόπισαν το άψυχο σώμα της Wu που πιστεύεται ότι πέθανε από υποθερμία.

Μέχρι στιγμή, δεν υπάρχει απολύτως καμία ένδειξη ότι η Wu φορούσε μπικίνι κατά την πτώση της.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση