Σατανικό ζευγάρι κακοποιούσε βάναυσα το 14 μηνών αγοράκι του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2019 15:57 Σατανικό ζευγάρι κακοποιούσε βάναυσα το 14 μηνών αγοράκι του

Η γλώσσα του μωρού ήταν κομμένη στα δύο.

Θύμα βάναυσης κακοποίησης από τους ίδιους του τους γονείς έπεσε ένα αγοράκι 14 μηνών στην Ιντιάνα των ΗΠΑ, σύμφωνα με τις Αρχές.

Το νήπιο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Terre Haute, όπου το ιατρικό προσωπικό έμεινε άναυδο, όταν διαπίστωσε πως η γλώσσα του ήταν κομμένη στα δύο, καταλήγοντας στο συμπέρασμα πως αυτό έγινε με τη χρήση ψαλιδιού ή παρόμοιου αντικειμένου. Εκτός αυτού εξετάζοντάς το διαπίστωσαν πως το σώμα του ήταν γεμάτο μώλωπες και χτυπήματα.

Το προσωπικό ανέφερε το περιστατικό στην Αστυνομία, η οποία με τη σειρά της προχώρησε την Παρασκευή (18/01) στη σύλληψη των γονιών του - της 28χρονης, Holly Cota, και του 33χρονου φίλου της, Scott Edwards.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Tribune Star, οι αστυνομικοί-ερευνητές ανέφεραν πως το κόψιμο στη γλώσσα συνέβη όταν ο μικρός βρισκόταν στο σπίτι με τον πατέρα του.

Η σύντροφός του όμως προσπάθησε να παραπλανήσει τους αστυνομικούς λέγοντας στην κατάθεσή της πως το παιδί τραυματίστηκε πέφτοντας από το κρεβάτι και πως εκείνη την ώρα μόνο η ίδια βρισκόταν στο σπίτι βρισκόταν. Αργότερα ωστόσο ανασκεύασε και παραδέχθηκε πως έλεγε ψέματα.

«Η γιατρός είπε πως το κόψιμο ήταν καθαρό γεγονός που δείχνει πως χρησιμοποιήθηκε κάποιο είδος εργαλείου, με πιο πιθανό το ψαλίδι. Είπε επίσης πως ένα κομμάτι στην άκρη της γλώσσας του έλειπε», γράφει χαρακτηριστικά η αστυνομική αναφορά.

Ο πατέρας κατηγορείται για βιαιοπραγία και παραμέληση ανηλίκου και οδηγήθηκε στη φυλακή με εγγύηση 75.000 δολάρια. Η μητέρα, από την πλευρά της, αντιμετωπίζει κατηγορίες για παρακώλυση της δικαιοσύνης και είναι προσωρινά ελεύθερη.

Η οικογενειακή τους φίλη, Chelsie Loose, δήλωσε σοκαρισμένη από την ιστορία. «Είμαι συγκλονισμένη και αηδιασμένη. Πονάει η καρδιά μου. Με πληγώνει που το μωρό πέρασε τα πάνδεινα χωρίς να υπάρχει κανείς να σταματήσει όλο αυτό».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση