Η βόλτα στο πάρκο τους έφερε μπροστά σε μια τσάντα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την άνοιξαν!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2019 19:17 Η βόλτα στο πάρκο τους έφερε μπροστά σε μια τσάντα! Δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν την άνοιξαν!

Το περιστατικό συνέβη σε ένα πάρκο στο ανατολικό Λονδίνο και τα δυο άτομα βρήκαν το νεογέννητο το οποίο είχε γεννηθεί μόλις μια ώρα πριν, όπως ανέφεραν οι γιατροί που το εξέτασαν.

Μάλιστα του έχουν δώσει το όνομα “Ρωμαίος” καθώς το νεογέννητο βρέθηκε σε έναν ρωμαϊκό δρόμο του πάρκου ενώ δίπλα του παραμένουν η μητέρα και το παιδί που το βρήκαν.

Το νεογέννητο βρέθηκε από την 50χτονη Ρίμα και τον 27χρονο γιο της, Οβίντιους, μόλις 100 μέτρα από το σπίτι τους και ενώ είχαν βγάλει για βόλτα τον σκύλο τους.

Η 50χρονη μάλιστα είπε στα τοπικά μμε πως είδε την τσάντα και άκουγε από μέσα ένα μουντό κλάμα. Μάλιστα στην αρχή νόμιζε πως ήταν κάποιο ζώο, όμως όσο πλησίαζε κατάλαβε ότι επρόκειτο για παιδί. Μάλιστα όπως είπε χαρακτηριστικά “το μωρό έσωσε τον εαυτό του. Έκλαιγε για τη ζωή του”.

Οι αρχές στο Λονδίνο έχουν επιδοθεί σε αγώνα δρόμου για να ανακαλύψουν τη μητέρα του νεογέννητου καθώς όπως λένε κινδυνεύει η ζωή της καθώς δεν έχει λάβει την κατάλληλη ιατρική φροντίδα μετά τη γέννα.

 

Πηγή: dailymail

Προσαρμοσμένη αναζήτηση