Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πώς η διάσημη μητέρα 14 παιδιών αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2019 21:13 Πώς η διάσημη μητέρα 14 παιδιών αποφάσισε να γίνει πορνοστάρ
«Έκανα ότι μου έλεγαν και έλεγα ότι μου έλεγαν να λέω»

Η Καλιφορνέζα Nadya Suleman, είδε το όνομά της στα μανταλάκια το 2009 όταν έφερε στη ζωή οκτάδυμα και έτσι έγινε μητέρα συνολικά 14 παιδιών! Μετά από το πολλαπλό χαρμόσυνο νέο, έγινε διάσημη - γνωστή ως «Octomom»- και ξεκίνησε να λαμβάνει μέρος σε ταινίες ενηλίκων, να γδύνεται σε νυχτερινά μαγαζιά (στριπτίζ) και ταυτόχρονα να αποκρούει σε κατηγορίες πως σκόπιμα προχώρησε σε εμφύτευση εμβρύων προκειμένου να κερδίσει δόξα και χρήμα.

Η 43χρονη πολύτεκνη, μιλώντας στους New York Times, αποκάλυψε πως μετά την ιδιαίτερη αυτή γέννηση, υπέφερε από κατάθλιψη που έμοιαζε σαν να «σερνόταν σε μια μαύρη τρύπα», δουλεύοντας και ως ηθοποιός σε πορνό ταινίες και ως στρίπερ για να κερδίζει χρήματα. Παράλληλα, τόνισε πως αντιμετώπισε πρόβλημα εξάρτησης από ουσίες.

Πλέον, η Nadya έχει κάνει στροφή 360 μοιρών σημειώνοντας πως «σκότωσε» τον χαρακτήρα της «Octomom» και είναι πια μια αφοσιωμένη μητέρα. «Η μεγαλύτερή μου πρόκληση είναι ο αυτιστικός γιος μου. Είναι 13 ετών και θα είναι για πάντα το μωρό μου».

Αναφερόμενη στις άγριες ημέρες, είπε: «Ήταν σαν να έπεφτα μέσα σε μαύρη τρύπα. Δεν υπήρχαν "υγιείς" ευκαιρίες για την Octomom. Έκανα ότι μου έλεγαν και έλεγα ότι μου έλεγαν να λέω.... Ήμουν εγωίστρια και ανώριμη. Ότι έκανα το έκανα όντας σε απόγνωση και φόβο για να μπορώ να προσφέρω στην οικογένειά μου».

Η ίδια σημειώνει πως αυτό που την ώθησε να αλλάξει ήταν οι κόρες της, ιδιαίτερα η μεγαλύτερη, που άρχισαν να μιμούνται τις συμπεριφορές της όταν ήταν περίπου 10 ετών.

πηγή: news.gr