Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Φρίκη στη Σαουδική Αραβία - Οδηγός ταξί έκοψε τον λαιμό εξάχρονου παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 09 Φεβρουαρίου 2019 17:42 Φρίκη στη Σαουδική Αραβία - Οδηγός ταξί έκοψε τον λαιμό εξάχρονου παιδιού

Ένα εξάχρονο αγόρι βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του οδηγού ταξί που μετέφερε το ίδιο και τη μητέρα του στο ιερό του Προφήτη Μωάμεθ στη Μεδίνα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μητέρα με το παιδί είχαν ζητήσει από τον οδηγό να τους μεταφέρει στο ιερό, όταν ο οδηγός κάποια στιγμή στη διάρκεια της διαδρομής σταμάτησε και τράβηξε έξω από το ταξί το παιδί. Το έσυρε με τη βία μέχρι ένα διπλανό καφέ και αφού έσπασε ένα γυάλινο μπουκάλι έκοψε τον λαιμό του παιδιού και στη συνέχεια το μαχαίρωσε επανειλημμένα παρά την παράκληση της μητέρας και ενός αστυνομικού που έσπευσε να αφήσει το παιδί να φύγει.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο ταξιτζής αντιμετώπιζε θέματα ψυχικής υγείας.

Ωστόσο η Μη Κυβερνητική Οργάνωση , Παρατηρητήριο των Δικαιωμάτων των Σιιτών, ανέφερε πως πίσω από τον φόνο του παιδιού βρίσκονται θρησκευτικοί λόγοι καθώς ένας άγνωστος, στιγμές πριν από την επίθεση, είχε ρωτήσει τη μητέρα αν είναι σιίτες.

Η κοινότητα των σιιτών συμπαραστάθηκε στο πένθος των γονιών καταγγέλλοντας τις επιθέσεις εναντίον μελών της και σημειώνοντας ότι υφίστανται τέτοιου είδους επιθέσεις γιατί υπάρχει έλλειψη διεθνούς δέσμευσης για τερματισμό τέτοιων παραβιάσεων.

 

Πηγή: dailymail, enikos.gr