Το συγκινητικό αντίο στον Σάλα από την αγαπημένη του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2019 12:43 Το συγκινητικό αντίο στον Σάλα από την αγαπημένη του
«Όπως μου έλεγες πάντα "σ' ευχαριστώ που είσαι όπως είσαι". Θα σε αγαπώ για πάντα»

Η αθλήτρια του βόλεϊ, Luiza Ungerer αποκάλυψε πως συνδεόταν συναισθηματικά με τον Εμιλιάνο Σάλα, σε συνέντευξή της στο Globo. Ο άτυχος Αργεντίνος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε για να μεταβεί στο Κάρντιφ και να ενταχθεί στο ρόστερ της ουαλικής ομάδας, έπεσε στη Θάλασσα της Μάγχης.

Η 31χρονη καλλονή, γνώρισε τον αθλητή στη Γαλλία και από τον Σεπτέμβριο του 2017 αντάλλασσαν μηνύματα στα social media- Την περίοδο εκείνη, ο Σάλα αγωνιζόταν στη Ναντ και η Ungerer στην ομάδα βόλεϊ της ίδιας γαλλικής περιοχής.

Η βραζιλιάνα αθλήτρια ανέφερε στη συνέντευξή της, πως είδε για τελευταία φορά τον αγαπημένο της στα γενέθλιά της, στις 14 Ιανουαρίου.

«Μου είχε πει πως θα πήγαινε στο Κάρντιφ και πως η συμφωνία είχε κλείσει. Με έκανε χαρούμενη γιατί ήταν πολύ ευτυχισμένος. Ήταν το όνειρό του να παίξει στην Premier League, το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο».

Η 31χρονη είπε επίσης πως μίλησε τηλεφωνικά μαζί του την ημέρα της εξαφάνισής του αλλά δε θέλησε να αποκαλύψει τι συζητήθηκε μεταξύ τους. «Αυτό που ήθελα, ήταν να γυρίσει πίσω. Αρκετοί με ρωτούν για το δυστύχημα... Είναι πραγματικά φρικτό. Είχα ελπίδες, μέχρι και ένα λεπτό πριν τον εντοπισμό της σορούς...», είπε και συμπλήρωσε μιλώντας για το δυστύχημα «Υπήρχε μεγάλη αγωνία, να μη ξέρω τι έχει συμβεί με το αεροπλάνο...».

Η Ungerer αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της με μήνυμα στα social media, γράφοντας: «Όπως μου έλεγες πάντα "σ' ευχαριστώ που είσαι όπως είσαι". Θα σε αγαπώ για πάντα».

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση